1. Ühine rituaal

Kindlasti on teilgi mingi oma rituaal välja kujunenud, kasvõi kõige argisemate tegevuste juures. Kuulugu see siis ühise hambapesu või teineteise uksest välja saatmise juurde. Ärge jätke ühtki korda vahele ning looge uusi traditsioone juurde.

2. Kiida

Kui su kaaslane on kiitmist väärt, siis kasuta juhust ja kiida teda. Ära kiida päris ilmaasjata, kuid ka argiste kohustuste täitmise eest võib tunnustust jagada.

3. Kallista

Füüsiline lähedus on suhte alus. Näita iga oma keharakuga, et su kaaslane on sulle kallis. Ka avalikus kohas - las teised ka näevad, et õnnelik armastus on võimalik!

4. Ära lahku ilma musita

See on oluline! Olgu see vaid põgus lahkumine või uinumine, alati kuulugu selle juurde armastav suudlus!

5. Voodijutud

Igas terves suhtes on oluline teada, et su kaaslane peab sind füüsiliselt erutavaks ning ihaldusväärseks. Mitte keegi teine ei pea kunagi kuulma sind seksist rääkimas, kuid väikesed sõnalised vallatused teil omavahel on elementaarsed ning kasvatavad lähedust!

6. Hellita!

Hellita oma lähedaseim inimene ära! Tee tema eest asju ära, vii voodisse kohvi, küpseta kooki, üllata, topi ta teki sisse sooja!

7. Rõõmusta

Näita välja oma rõõmu, kui taas kohtute! On ju põhjust, kui näed maailma kalleimat inimest!

8. Jalutage

Käige koos jalutamas. Hoidke käest, vaadake loodust ja maju, rääkige maailma asjadest

9. Saada sõnumeid

Saada sõnumeid, isegi kui sul pole midagi olulist öelda. Või helista, et küsida, kuidas läheb ning jagada oma päevaseid elamusi.

10. Täna!

Ole tänulik kõige hea ja ilusa eest, mis sulle osaks saab ning täna oma kaaslast selle eest!