VÄHK
Saad nüüd ennast arendada ja loominguliselt teostada, avardada silmaringi teemadel, mis on sulle südamelähedased. Sea sihte sõltuvalt sellest, mida sa kirglikult armastad.
LÕVI
Võid tajuda, et vanemate põlvkondade toetus on sul alati olemas, armastuse energia on vabalt voolamas. Austus esivanemate vastu ning ühtsustunne nendega annab palju jõudu.
NEITSI
Ole valmis suhtlema, oma mõtteid ja tundeid teistega jagama ning nende jaoks hea ja mõistev kuulaja olema. Tunne, et armsad inimesed on alati su kõrval, annab lausa tiivad.
KAALUD
Saad enda teadmisi ja suurepärast suhtlusoskust kenasti ära kasutada selleks, et äriasju edendada ning töiselt edasi püüelda. Kui võtad eneseteostust kui loomingut, siis tuleb ka raha.
SKORPION
Tee plaane silmaringi avardamiseks, pikkadeks reisideks, õppima asumiseks või õpingute jätkamiseks. Saadud teadmisi tuleb sul ka teistele jagada.
AMBUR
Vastastikune mõistmine nii vanemate kui nooremate inimestega annab aluse õnnelikule perele ning harmoonilisele eksistentsile. Hoia kalleid inimesi, sulle vastatakse samaga.
KALJUKITS
Tähtis on ennast vaimselt arendada, töötada sisemise tasakaalu saavutamise nimel. Sinu suhted on seda harmoonilisemad, mida vabamalt, avatumalt ja eelarvamuste vabamalt inimestega suhtled.

VEEVALAJA
Sul on olemas kõik, mis aitab kaasa tööalasele eneseteostusele – hea vaist, mis aitab muuhulgas ka rahaasjade planeerimisel, julgus ja tarkus edasi liikumiseks ning hea suhtlusoskus.

KALAD
Veemärkide trigoon toetab su isiklikke püüdlusi, annab võimaluse vabaks loominguliseks eneseväljenduseks. Sellest, mida sa üle kõige teha armastad, võib saada su peamine tegevus.

Palju õnne, Kaksikud! Õnneliku suure trigooniga algaval eluaastal on sul lihtsam oma samme seada ja tahtmisi saavutada. Vastuseisu ja konfl iktseid olukordi tekib vähem, kui ise meeldiv ja koostööaldis oled, suudad neid peaaegu et vältida. Saad ennast arendada, tervist turgutada ja suhteid tugevdada, eriti helged on väljavaated aga elukutse vallas. Hea aeg eneseteostuseks, loomulike annete kasutamiseks raha teenimisel.
Nimepäevad: SIRLE, SIRLI, SIRELI, SIRELIN
Tänased sünnipäevalapsed: REET LINNA, JUHAN VIIDING, TANEL LEOK, MARILYN MONROE