Viis rakenduste gruppi, mis on tänase kiire elutempo juures emadele suurimateks abimeesteks:

Mängude rakendused
Olgu selleks Talking Tom või mõni muu täiskasvanutele mõistmatu tegelane – arstikabineti ukse taga või pikal autosõidul tasuvad need igal juhul kuhjaga ära! Kas olete proovinud, kui kaua võib laps jutustada nutiseadmes tema kõnet kordava loomaga? Väga kaua...

Sotsiaalmeedia kontod
Tunne huvi, mida Su laps sotsiaalmeedias teeb. Lapsed ei adu tihtipeale seda filtrit, mis on reaalsus ja mis on virtuaalsus ning jagavad sotsiaalmeedias kõike, mõistmata, et tegelikult jõuab sisu kümnete, sadade või isegi tuhandete silmapaarideni. Õpi kindlasti Facebooki, Instagrami või Snapchati, aga ka teisi sotsiaalmeedia kanaleid vähemalt nii palju tundma, et saaksid luua oma lapsele turvalisema keskkonna ning vajadusel juhendada, kuidas internetiavarustes tegutseda, soovitab Samsungi ekspert.

Transpordirakendused
Emadel on tihtipeale vaja lapsi viia lasteaeda ja kooli, sünnipäevadele, trennidesse-huviringidesse ja kuhu iganes veel. Appi tulevad nii Waze, Trafi kui teised liiklemist hõlbustavad abimehed. Kui Waze näitab reaalajas ummikute asukohti linnas, siis Trafi suudab teha sama ühistranspordi osas. Nii saab bussipeatusse jõudes alati kontrollida, kui kaugel on oodatav buss ning millal ta tegelikult saabuma peaks.

E-poed
Perega poe külastamine pärast aktiivset päeva on paljudele suureks katsumuseks. Õnneks on täna tehtud elu vähemalt suuremates linnades sedavõrd mugavaks, et pikki ja väsitavaid ostureise toidukauplusesse ei pea tegemagi. Tasub vaid salvestada oma nutiseadme otsingumootorisse e-poodide, nagu näiteks e-Maxima, e-Selver või mõne muu kaupluse lehekülg ning kõik vajalik tuuakse sobival ajal koju kätte.

Söök otse koju
Wolt, Tellitoit või muu toidukuller võib teine kord olla väga suureks abiks, kui tahaks just oma kodus nautida koos perega hõrke restoranimaitseid. Kasuta aeg-ajalt seda võimalust ja jäta aeganõudev toiduvalmistamine teiste hooleks. Saate selleks kuluva aja veeta hoopis oma lastega mängides või maailma asju arutades – see on seda väärt!

Allikas: Samsung Eesti