1.  Autos sõidu ajal

Kui kirg lööb lõkkele autos, siis tuleb auto parkida! Lõuna Dakota Ülikooli tudengid viisid läbi uuringu, mille tulemustest selgus, et 33% kohalikest meestest ning 9% kohalikest naistest oli osalenud mingit sorti seksuaalses tegevuses auto juhtimise ajal.  Enam kui kolmandik ületas samal ajal kiirust, kolmandik ütles, et sõitis välja oma sõidurajast ja koguni 11% ütles, et laskis roolist lahti. Õnneks keegi neist liiklusavariid korda ei saatnud. Siiski on toimunud ka saatuslikke liiklusõnnetusi just sõitvas autos seksimise tagajärjel.

2.  Rannaliival

Kes ei oleks unistanud lõõmavast kirest rannaliival. Reaalsuses tähendab liivas hullamine valu, haavu ja infektsioone. Kui suudad aga liiva genitaalides vältida, on seks rannal muidugi mõnus. Avalikes randades samas seadusega karistatav.

3.  Metsas

Metsas matkates tundub ehk ahvatlev hüpata korraks põõsaste vahele, kuid siin on ohte rohkem kui üks. Kindlasti ei tahaks sa leida puuke oma kõige õrnemast piirkonnast ega saada ka puugihammustuse tagajärjel rasket haigust. Sääse- ja sipelgahammustused, oksaraod ja männiokkad pole ka kuigi nauditavad.

4.  Vees

Seks veekogus ei ole kasulik kellelegi. Kondoomid kipuvad vees ära tulema, seks vees põhjustab ka vaginaalset kuivust – vesi peseb ära sinu keha loomulikud lubrikandid, põhjustades hõõrumist ja tekitades mikrohaavandeid. Samuti võib vees leiduda kahjulikke baktereid, mis tekitavad infektsiooni.

5.  Kontoris

Kui sa just ei vihka oma tööd ning oled avatud mõttele, et sind vallandatakse, pole mõtet end sellesse olukorda panna. Seks tööl võib rikkuda suhted ning ehkki saaksid sellest vallatu mälestuse, võib see rikkuda sinu karjääri ning reputatsiooni aastateks.

6.  Kõikjal, kus on vahelejäämise võimalus

Risk vahele jääda on erutav, kuid vahel on tagajärjed liiga rasked. Oled sa valmis veetma aega politsei arestikambris ning maksma trahve? Erinevates riikides on seadused erinevad, kuid mis sinu jaoks on väike vallatus, võib teises kohas olla pühaduse rikkumine ja viia sind trellide taha pikkadeks aastateks.

Allikas: womanshealthmag.com