1.  Tervisemured

Kui naine avastab oma kehalt kahtlase sünnimärgi või rinna seest kühmu, siis sageli ta oma mehele sellest ei räägi, soovides kaitsta teda liigse mure ja stressi eest. Olulist terviseprobleemi maha vaikida, nagu seda polekski olemas, ei ole siiski hea lahendus, ütlevad psühholoogid. Nii keelad sa enesele olulise hingelise toe ning rikuda ka teievahelist usaldussuhet.

2.  Suhteprobleemid

Selle asemel, et oma kaasaga probleeme lahendada, lähevad naised tavaliselt sõbranna jutule või terapeudi vastuvõtule, välja selgitamaks, kas on oma suhet mõtet päästa või mitte. Mehe suhtes on see siiski ebaaus. Mehel peaks olema võrdne võimalus naisega istuda terapeudi kabineti diivanil ning otsustada oma suhte saatuse üle.

3.  Seksuaalsed eelistused

Paljud naised ei julge või ei taha rääkida oma mehega seksi teemadel. Nii satub psühholoogide vastuvõtule palju naisi, kes pole rahul oma seksuaaleluga, kuid on otsustanud, et nad saavad siiski hakkama. Rahulolematus seisneb sageli selles, et naised ei taha oma partneritele öelda, mis neile voodis ei meeldi, kartes oma partnerit solvata. Nendest küsimustest tuleks siiski rääkida, võttes teemad esile mingil muul ajal, mitte voodis, tasahilju ning tasakaaluks sellele, mis ei meeldi, tuleks välja tuua ka see, mis meeldib.

4.  Isiklik edu

Kui naine on tööalaselt edukas, saab ametikõrgendust või palgatõusu, siis ei kipu ta kodus sellest suurt numbrit tegema, et koduses õhkkonnas ei tekiks võistlust, kumb on edukam, kas mees või naine. Paljud mehed tõepoolest eelistaksid, et naine ei jätaks neid varju. Õige lahendus sellele probleemile oleks leida mees, kes oskab naise saavutusi väärtustada. Isiklikke õnnestumisi ei tohiks maha salata mitte kunagi.

5.  Kontoseis

Naised võivad varjata oma sissetulekuid erinevatel põhjustel, kuid üks neist on hoius juhuks, kui suhe peaks lõhki minema ja naine peaks edaspidi hakkama saama iseseisvalt. Selline hoiustamine võib naisele anda turvatunde, aga kui mees peaks sellest ühel hetkel teada saama, lööb see usaldusse suure mõra.  Finantsküsimused on naise ja mehe vahel üheks põhilisemaks tüliallikaks, seetõttu tuleks olla neil teemadel avameelne.