Ketlin Bachmann on kindlaks jäänud plisseekeerdudest kaunistustele, mis vonklevad isuäratavates pastelltoonides õhtu- ja kokteilkleitidel.

Aldo Järvsoo on kõik põllulilled kokku noppinud ning need tõeliseks kesksuve kirevuseks tuunikate ja laiade pükstega komplektidele sobitanud. Tasakaalukamale on kollektsioonis pastelsed volang-kleidid

Tanel Veenre Jewellery uues ehteseerias NEFFI sillerdavad kullakarva mardikad ja kiilid, miskõrvarõngaste ja ripatsitena loovad selle kandjaile kaitsva talismani.“Kõige olulisem on ehte suhe kandjaga – ehe kui hingehoidja, kaitsja kurja eest,“ ütleb ehtedisainer.

Embassy of Fashion uus esinduskauplus koos teisel korrusel paikneva ateljeega asub Tallinna südalinnas, Rävala puiesteel. Siin luuakse ja valmistatakse Eesti kõrgmoodi.
Moeetenduse „Suveöö unenägu“ värskeid kollektsioone esitas tosin säravat muusat: Evelin Võigemast, Mirtel Pohla, Anu Saagim, Merle Palmiste, Annikky Lamp, Keili Sükijainen, Laura Põldvere, Sissi, Anette Maria Rennit, Susan Luitsalu, Reet Härmat ja nõid Alisa.

Moeetenduse publik.