Näopuhastaja
Umbes 10sendisest euromündi suurusest puhastuspiimast või -geelist on küll. Kui puhastustoode on pumbaga pudelis, piisab tavaliselt ühest vajutusest. Liigne kogus puhastuspiima tühjendab pudeli enneaegselt ning võib halvimal juhul koguni nahaärritust põhjustada.

Niisutav kreem
Siin ei ole ainuõiget vastust, kuna vajalik kogus sõltub võide tekstuurist. Uut kreemipurki avades tasub alustuseks proovida, kuidas nahk eri kogustele reageerib – kui jääb kuivaks, on vaja rohkem; kui pale tundub õline, järelikult sai ülearu.

Silmaümbruskreem
See hinnaline eliksiir ei ole ilmaasjata pakendatud väikesesse tuubi – piisab väga vähesest. Liiga suure koguse nahale määrimine võib silmaümbruse väljanägemise väsinuks muuta. Silmaümbruskreemi ei tohiks kanda liiga limaskesta lähedale ning kindlasti mitte liikuvale laule, kus toimub suur rasu tootmine. Kreemi tasub tupsutada neljanda sõrme padjakesega (see on kõige leebema puudutusega!) sarnaluule – sinna, kus asetsevad naerukurrud.

Päikesekaitsekreem
Siin on tegu erandiga! Levinud tendentsi kohaselt kipuvad päikesenautlejad päikesekreemiga hoopis koonerdama. Tervisekaitseamet soovitab kasutada kaht milligrammi ruutsentimeetri kohta, mis teeb kokku umbes kuus lusikatäit kreemi täiskasvanud inimese kohta, mida tuleb nahale kanda vähemalt 30 minutit enne päikese kätte minekut.

Seerum või õli
5sendisest euromündi suurusest nestest peaks piisama nii näole kui kaelapiirkonnale. Kui õli või seerum ei imendu korralikult, vähenda kogust, et nahka mitte ärritada ning eliksiir nahal rulluma ei hakkaks.