Beseekiht:
7 munavalget
Näpuotsaga soola
2, 5 dl suhkrut
2, 5 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
2, 5 dl mooniseemneid
125 g võid

Laota küpsetuspaber kõrgete äärtega ahjuplaadile. Koori ja viiluta õunad. Pressi väheke peale sidrunimahla.
Vahusta munakollased 1 dl suhkru ja vanillsuhkruga, sega hulka ka tükkidena toasoe või. Sega hulka ka hapukoor, küpsetuspulbriga segatud jahu ja õli. Laota tainas ahjuplaadile ja lao õunaviilud peale. Puista peale ülejäänud 1 dl suhkrut.
Vahusta besee jaoks munavalged kõvaks vahuks, sega hulka suhkur, soola ja küpsetuspulbriga segatud jahu, mooniseemned ja sulavõi. Laota õuntele ja küpseta ahjus 160 kraadi juures 50 – 60 minutit või kuni kook küps.