31.08.2018, 20:27
Erik Orgu 3 lihtsat oliiviõlikastet, mis sobivad peaaegu igale poole
Siin on sulle kolm väga tervislikku ja head oliiviõlikastet, mis muudavad paremaks ükskõik missuguse roa – salatist lihani. Toitumiskava jälgijad võivad lisada 1-2 sl igale toorsalatile ilma kavas midagi asendamata ja kastmed on tõesti lihtsad, sest neid kõiki saab luua ühele samale põhjale.
FOTO:
Kastmepõhi
- Sega sidrunimahl ja oliiviõli, peaksid tundma head tasakaalustatud maitset oliiviõli sidruni vahel.
- Lisa sool ja must pipar ning sega
- Lisa vähehaaval küüslauku nii, et maitse oleks väga tagasihoidlik, kui tugevamat maitset soovid, siis lisa juurde
- Lisa vähehaaval mett, magusama maitse puhul suurenda kogust
- Kui põhi on valmis, siis lisa meelepärased ürdid allolevate juhendite järgi
KALALE
- Till 1-3tl
- Värskelt pressitud sidrunimahl 20g
- Küüslauk (maise järgi)
- Sool (maitse järgi)
- Must pipar maitse järgi
- Mesi maiste järgi
- Oliiviõli 60-100g
KANALE
- Oregano 1-3tl
- Värskelt pressitud sidrunimahl 20g
- Küüslauk maise järgi
- Sool maitse järgi
- Must pipar maitse järgi
- Mesi maitse järgi
- Oliiviõli 60-100g
LIHALE
- Tüümian/Rosmariin 1-3tl
- Värskelt pressitud sidrunimahl 20g
- Küüslauk maise järgi
- Sool maitse järgi
- Must pipar maitse järgi
- Mesi maitse järgi
- Oliiviõli 60-100g
Loe lisaks tervislikust toitumisest ning treenimisest www.erikorgu.ee