Jaan Heinmaa
Köögitoimetaja Lia Virkus kiidab: "Kiire ja mugav argiõhturoog, mis valmib poole tunniga. Sama ajaga, mis riis keeb, saad valmis ka maitsva kookosese kastme."
Neljale!
2 sibulat
2 sl õli
1-2 tl karrit
2 dl lihapuljongit
400g kookosepiima
1 konserv ananassikuubikuid omas mahlas
500-600 g sea sisefileed
soola, pipart
Serveerimiseks:
riisi
röstitud seesamiseemneid

Pane riis rohke veega keema. Samal ajal haki sibulad ja kuumuta pannil 1 sl õlis koos karriga klaasjaks, tõsta kaussi ootele. Tükelda seafilee ribadeks ja pruunista pannil ülejäänud õlis, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta puljong koos kookospiimaga ja vala pruunistatud seafileele. Sega hulka ka sibulad ja nõrutatud ananassikuubikud, kuumuta mõni minut kõike koos. Kui kõik valmis siis pane riis vaagnale ja kalla seafilee kookosekastmes peale. Naudi kohe!