Niimoodi on Lidial mehest ka mugavam mõelda, sest siis ei teki tal süümepiinu iseenda vabameelse elu pärast.

Lidia seiklusjanu tõstis pead aeglaselt. Mingil ajal ta tundis, et lihtsalt vajab mehe keha. Lidia hakkas internetist endale partnereid otsima. Kui sa ei otsi elukaaslast, vaid sekspartberit, on meeste valik väga suur, aga põhjalikult tuleb valida, et mitte kibestunud luuseritega kokku sattuda.
Lidia tegutses suure naudinguga ja valis mehi hoolega. Kui tutvus oli loodud ja kirjavahetus juba käis ja Lidia kirjutas, et tema huvi on seksida avalikes kohtades, kadus nii mõnigi perspektiivikas mees ära. Lõpuks õnnestus tal leida kaks partnerit, kes olid samuti abielus ja täitsa toredad mehed nii välimuselt kui iseloomult. Mehed teadsid, et nemad on Lidiale lisaks tema oma mehele ainsad partnerid.

Lidia astus täiesti uude salapärasesse maailma. Ta seksis oma partneritega rannas õlgadeni ulatuvas merevees, autos kaubanduskeskuse parklas ja linnaäärse pargi põõsas. Ja ühe partneri töö juures väikeses panipaigas, kus hoiti dokumente ja stende ja muid asju, mida iga päev vaja ei läinud. Võib-olla veel põnevam kui seks ise oli ettevalmistus. Mõlemad pidid alati selle aja oma abikaasade tagant n-ö varastama, et nood midagi ei aimaks. Kuna üks Lidia partner elab Tallinna lähedal maal, on temal n-ö logistilisi probleeme rohkem. Samas peavad nad kogu aeg valvsad olema, et kohtumis- ja seksimispaik ei oleks liiga avalik, et sellest skandaal võiks tulla. Seda pole kindlasti vaja ei nende abikaasadele ega lastele. Korduv kaubanduskeskuse parkla kogemus ütles, et möödujad märkasid neid küll ja eriti mehed jäid korraks vaatama, aga alati nad valisid siiski pimeda aja ja parkla serva.

Kõige magusam elamus on olnud Lidia jaoks see, kui nad käisid koos mehega pojal ja tema perel külas ja Lidia leppis ühe oma partneriga kokku täpse aja, millal ta saab tema firmasse tulla. Ta palus oma mehel sõita autoga büroohoone juurde, öeldes, et ta peab sealt ühest kontorist kaasa võtma tootenäidised, mis ta oli tegelikult enne lasknud sinna viia. Lidia oli kindel, et mees jääb teda autosse ootama. Partner juhatas Lidia sõnagi ütlemata väiksesse pimedasse laoruumi, kus Lidia oli ennegi kiirseksil käinud. Nii pimedus kui ka oma abikaasa lähedus lisasid erutust. See oli nii põnev kogemus, et pärast seda usaldas Lidia lihtsalt pidi oma elamusi sõbrannaga jagama. Ta avastas, et oma seiklustest rääkimine on uus erutav kogemus. Kui Lidia kiitis sõbrannale, et ta tunneb end nende seikluste tõttu lausa kümme aastat nooremana, oli sõbranna lausa kade.