Traditsiooniline võidupüha paraad peetakse tänavu esmakordselt Hiiumaal ning ETVs saab seda näha teisipäeval 23. juunil algusega kell 10.55. Võidupüha paraadil Kärdla keskväljakul osaleb ligikaudu 790 inimest.
Paraadil osalevad Kaitseliidu Lääne maleva kompanii, miinipildujarühm ja tankitõrjerühm; Kaitseliidu Pärnumaa maleva kompanii, miinipildujarühm ja tankitõrjerühm; Kaitseliidu Saaremaa maleva kompanii, Tallinna maleva kompanii; Kaitseliidu Rapla maleva rühm, Küberkaitseüksuse liputoimkond; Naiskodukaitse kompanii; Noorte Kotkaste kompanii; Kodutütarde kompanii ja politsei ja piirivalveameti rühm.

Välisosalejatest on paraadil soomlased, rootslased ja poolakad liputoimkondadega ning lätlased ja Eestis viibivad ameeriklased paraadiüksusega.

Lisaks osalevad paraadil Kaitseliidu ühendorkester, kaitseväe orkester ja Kaitseliidu Pärnumaa maleva orkester.
Paraadi juhataja on Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili, rivistaja on Kaitseliidu peastaabi ülem kolonel Ilmar Tamm.
Paraadi lõpus toimub sobiva ilma puhul õhuväe, politsei- ja piirivalveameti ja liitlaste ülelend.

Paraadi kommenteerivad Andres Kuusk ja Kaitseliidu kooli juhataja Erik Reinhold. Reporter on Indrek Treufeldt.

Jaanilaupäeva õhtu kulmineerub kell 22.15 algava "Tervituste ööga" ja kuni hommikuni toimub ETV-s videodisko koos tervitustega. Jaaniõhtu tantsumuusikat pakuvad armastatud Eesti artistid: Tanel Padar & The Sun, Ott Lepland, Daniel Levi, Kõrsikud, Ewert & The Dwo Dragons, Genka & Paul Oja ja paljud teised. Laulud on valinud Mart Normet ja Eve-Ly Saluraid.
Tervituste edastamiseks tuleb saata SMS numbrile 15330, mobiilisõnumi algusesse märgusõna JAAN, tühik ja sinna otsa tervituse tekst. Sõnumi hind on 96 senti.