Ma pole veatu, sest seda on ainult kõiketeadev Jumal. Võin aga lubada sulle, et ei valmista sulle kunagi pettumust. Olenemata olukorrast pean väga lugu austusest ja vihkan nii petmist kui ka valetamist.

Mind suunati Kabuli kaks aastat ja kaheksa kuud tagasi. Olen käinud paljudes riikides üle kogu maailma. Näiteks 2006. aastal olin Iraagis. Sel aastal täitub mul 27 aastat teenistust. Olen hakanud mõtlema ka ees ootavale pensionipõlvele.

Pensionile jäädes sooviksin sind külastada, kui sulle see sobiks. Sooviksin alustada uut elu ja sooviksin seda teha sinusuguse naisega. Võin öelda, et armastan oma sõjaväelist karjääri ja olen palju saavutanud. Hea nimi ja maine pole müügiks. Töötan kõvasti, armastan huumorit, olen optimistlik ja seiklushimuline. Minu näol on tavaliselt naeratus ja tunnen end õnnistatuna. Samas on minu elus olnud ka mõõnasid, eriti siis, kui kaotasin oma kalli naise.

Olenemata kõigest olen alati Jumalale olnud tänulik enda elu üle. Minu hobideks on sport, reisimine, filmid, muusika, loomad. Pean lugu ka loodusest, mis on minu jaoks kui muuseum. Mu lemmiktoidud on salat, pataat, riis ja mereannid.

Lisan ka mõned fotod endast.

Sooviksin väga, et räägiksid mulle endast: mis on su hobid, kus linnas elad ja mida pead tähtsaks. Saan aru, et kellegi tundmaõppimiseks kulub terve elu. Kirjuta mulle, mida vihkad ja mida armastad.

Aitäh sulle ja jään ootama sinu vastust.

Kirja autor on otsinud endale kooliks küll tegelikult eksisteeriva sõjakooli, kuid pole pannud tähele, et kool asutati alles 2002. aastal, kui mees pidi olema juba 42aastane.
Paljud Eesti naised on juba harjunud saama sõbrakutseid USA sõjaväevormis ja tõenäoliselt valeidentiteediga meestelt, kuid nii pikad elulood ja tutvumissoovid veel väga levinud ei ole. Sageli järgneb põgusale kirjavahetusele mehe kiri teda ootamatult tabanud õnnetusest või lähedase surmast ja palve anda raha.

Eelnevat tausta arvestades vastas naine mehele:

Hea Brian!
Hea meel oli sinu kirja saada. Kõiketeadev Jumal saatis su mulle. Niimelt on mul hädasti vaja abi, sest soovin osta uue korteri. Korter maksab 120 000 eurot. Dollareid kulub natuke rohkem, aga mitte palju rohkem. Sa saad kindlasti mind aidata. Palun ära valmista mulle pettumust.
Armastusega Kristi