Indrek Taalmaa ja "KMD Klubi". Foto Erlend Staub

Esimene uus tulija stardib Kanal 2 ekraanil järgmisel pühapäeval, 10. septembril. Uus huumori-show „KMD Klubi“ toob igas saates lavale värske valiku rohkem kui kümnest tippnäitlejast ja –koomikust. Kaasa löövad Priit Pius, Raivo E. Tamm, Kadri Rämmeld, Merle Palmiste, Üllar Saaremäe ja paljud teised. Stuudiopubliku ees sünnivad sketšid, milles on elulist huumorit, teravust ja üllatavat situatsioonikoomikat. Komöödiaetendus tuleb tuttav ette kõigile neile, kes näinud legendaarset rahvusvahelist hittsaadet „Comedy Club“, sest selle menukiga koostöös on sündinud ka „KMD Klubi“.

"Suur komöödiaõhtu" Foto Aivo Kallas.

Septembri teisel poolel astub kolmanda hooajaga televaatajate ette „Suur komöödiaõhtu“. Saatejuht Tiit Suka kõrval võtavad koha sisse seitse uut näitlejat. Ees ootaval sügisel hakkavad televaatajaid naerutama huumorilegend ja ärapanija Peeter Oja, parima teleseriaali näitlejatari auhinnaga pärjatud Piret Kalda, komeedina teletaevasse tõusnud Kristel Aaslaid, Kanal 2 menusarjas „Köök“ end andeka näitlejana tõestanud Kristjan Kasearu, komöödiasarjas „Naabriplika“ värvikat Tola kehastav Kait Kall, muusikalilavade täht Nele-Liis Vaiksoo ja Draamateatri noor talent Christopher Rajaveer.

11. septembril algab uus põnevussari „Nukumaja“. Eesti ühe edukama krimikirjaniku Katrin Pautsi stsenaariumil põhinev sari näitab pealtnäha idüllilises äärelinnas hargnevat põnevat lugu täis valesid ja ootamatuid keerdkäike. Uue sarja peaosades on Karin Rask, Andres Mähar, Tambet Tuisk, Maarja Jakobson, Andres Roosileht ja Ursula Ratasepp.

Neli hinnatud meelelahutajat Tanel Padar, Ott Sepp, Sepo Seeman ja Ago Anderson võtavad ette retke läbi eksootilise Gruusia, kus hõrkude maitsete ja elamusterohke kultuuri kõrval ootab mehi ees hulk väljakutseid. Seiklussari „Kiired ja ilusad Gruusias“ näitab, mis puust on need neli tehtud ja kas väljakutsetest tulevad võitjatena välja tiim „ilusad“ ehk Sepo ja Ago või „kiired“ ehk Tanel ja Ott.

Uue saatesarjaga alustab sel sügisel ka Carmen Pritson-Tamme. Liigutav tänusaade „Oled jätnud jälje“ jagab eestlaste erilisi lugusid ja annab võimaluse ütelda avalikult välja üks ilusamaid eestikeelseid sõnu „aitäh“. Saatesarja tänulugude taga on inimesed, kes oma oleku ja tegudega kellegi ellu märgi jätnud.

Uute saadete kõrval jõuavad televaatajate ette ka kõik senised telelemmikud. Kohe 4. septembril asub uutele heategudele „Kodutunne“, teisipäeval võtab päevakajalised tulised teemad ette „Radar“ ja kolmapäeval jätkab menusari „Pilvede all“. Uute sündmuste ja värvikate tegelaskujudega naasevad peagi ekraanile ka komöödiasari „Köök“ ja Eesti vaadatuim krimisari „Siberi võmm“. Samuti ootab rõõmus taaskohtumine „Kuldvillaku“ ja „Nädalalõpp Kanal 2ga“ vaatajaid ning Roald Johannsoni kahekordselt auhinnatud „Roaldi nädal“ jätkab nii dramaatiliste kui ka lõbusate lugudega.

"Naistevangla"

Kanal 2 näitab ka maailmaklassi meelelahutust. Sel nädalal algab vaatajaid argipäeviti haaranud reality "Minu kodu on parim", järgmine kolmapäev toob uute osadega ekraanile tagasi menuka draamasarja "Naistevangla". Tuleb ka "Ameerika talendi" värske hooaeg ning maailmas laineid löönud uusversioon legendaarsest sarjast "MacGyver". Ees ootavad ka mitmete Hollywoodi kassahittide tele-esilinastused - just Kanal 2 ekraanil näeb esimesena filmisarja „Kiired ja vihased“, suurteoseid „Tähtedevaheline“ ja „Homse piiril“, komöödiaid „Vastikud ülemused 2“ ja „Naabrid“ ning mitmeid uusi eestikeelseid koguperefilme.

Kanal 2 tutvustab oma sügisprogrammi esmaspäeval, 4. septembril kell 20 erisaates.