Mitte et Kristiina oleks end väga Raini teele sättinud, aga ühel päeval nad saidki liftis tuttavaks, kuna mõlemad ju teadsid, et on töökaaslased.

Peagi lisasid noored teineteist sotsiaalmeedia sõprade hulka ja hakkasid iga päev suhtlema. Esialgu olid neil pikad virtuaalsed jutuajamised, mis mõlemale järgmisel päeval tööl kohtudes naeratuse näole tõi.

Enne kui nad lähemalt tuttavaks jõudsid saada, hakkasid Kristiinat häirima Raini pidevad postitused sotsiaalmeedias, millest selgus, keegi kaunis naine ootab teda külla. Kristiina ütles, et tema rohkem suhedla ei soovi. Nad läksid tülli ja ütlesid teineteisele päris inetuid sõnu. Tundus, et sellega ongi kõik lõppenud. Rain elas edasi endist viisi ja Kristiina ei pööranud talle enam tähelepanu.

Mõnekuulise pausi järel otsustas Rain uuesti Kristiinale kirjutada. Kristiina jahmatuseks pakkus ta välja, et nad võiksid olla seksisemud. Esialgu Kristiina solvus, aga enne, kui ta midagi krõbedat kirjutama hakkas, jäi ta mõtlema, et Rain ju meedlib talle ja ta on mehest pidevalt mõelnud ka sel ajal, kui nad ei suhelnud.

Ja Kristiina oli nõus sellega, mida mees pakkus. Nad said kohe kokku ja nautisid teineteise seltsi.
Oma kirglikel kohtumistel rääkisid nad poole ööni huvitavatel teemadel, küünlad samal ajal põlemas ja silmad vaid teineteisel. Ühel päeval jäigi Kristinna Raini juurde elama. Nad läksid koos tööle ja pärast koos samasse koju.

Nendevaheline seks muutus kuudega ainult paremaks ning lõpuks Rain muudkui kiitis, et tal on Kristiinaga elu parim seks. Kristiina omakorda armus Raini hullupööra ära.

Kuigi Rain oli kohe alguses öelnud, et suhet ta ei soovi, lootis Kristiina sisimas, et kui nad nagunii kogu aeg koos on ja naudivad koos ühiseid tegevusi, ehk armub siis Rain temasse ja muudab meelt kooselu suhtes. Aga juttu tuleviku kooseluplaanidest ei teinud Kristiina igaks juhuks mitte kunagi. Ajapikku nad hakkasidki rohkem ka koos väljas käima, tegid pikki jalutuskäike looduses ja Rain üllatas naist isegi lilledega.

Siis tundis Kristiina, et nüüd võib see juhtuda. Et võib-olla tõesti Rain ei saa enam ilma temata elada.

Samas oli Rain ka üsna kangekaelne ja aina enam häirisid teda Kristiina juures lihtsad asjad. Vahel tekkisid tülid pisiasjadet, kuid kuna Rain oli kangekaelne, siis võttis leppimine ja asjade selgeks rääkimine mitu päeva aega.

Rain oli ju Kristiinaga koos olemise teinud imelihtsaks. Kristiina ei nõudnud kunagi midagi. Kristiina isegi aitas Raini tema tööasjades. Kristiina nautis toiduvalmistamist ja koristas hea meelega. Kristiina küll vahel muigas Raini imelike kommete peale. Oli õnnelik koos temaga, kui tema lemmikjalgpallimeeskond võidu koju viis, ja lohutas meest, kui n-ö tema meeskond kaotas.
Ent Raini peast käis läbi igasuguseid mõtteid, millest Kristiina polnud üldse teadlik. Ühel õhtul teatas Rain imeliku uudise, et tema tahaks proovida polügaamiat, aga mitte salaja armukest pidada, ja sellepärast ta ausalt oma mõõtes välja toobki.

Kristiina maailma niisugune plaan üldse ei mahtunud, aga Rain väitis kindlalt, et tema ei suuda juba oma loomu poolest ainult ühe naisega elada. Mees rääkis rahulikult, et selles pole mitte midagi imelikku, kui kõik rahul on. Kristiina lausa karjus, et miks Rain arvab, et tema sellega rahul on, kui mees teise naise veel võtab.
Kristiina küsis siis, kas mehel on juba teine teine naine. Rain ütles, et ei ole veel, aga ta rääkis nii põhimõtteliselt, et tahaks proovida.

Kristiina oli täiesti muserdatud, nuttis mitu tundi ja tahtis siis hakata oma asju pakkima, kuid Rain peatas ta. Ta palus, et nad oleksid koos kasvõi veel ühe nädalavahetuse, veedaksid hästi aega, naudiksid teineteise seltsi ja lahkuksid siis teineteisest heade mälestustega.

Kristiina, kuigi tal oli hirmus valus ja süda purunenud, armastas ju ikka meest ja nõustus ka selle ettepanekuga. Järgmisel hommikul ei teinud Rain enam mingit katset Kristiinat kinni pidada. Sellega oligi kõik. Kristiina kõndis aegalselt mööda tänavat ja mõtles, et mehele ei tähendanud ta ju mitte midagi, kui ta nii kergesti selle suhte lõpetas.

Mõnda aega ei suhelnud nad üldse. Siis tegi Rain ettepaneku, et nad jätkaksid sõpradena. Kristiinale tundus see alguses mõistlik mõte, kuid peagi ta mõistis, et see nn sõprus ei vii kuhugi. Mis mõte on olla sõber kellelegi, kes tegi sulle nii palju haiget?

Raini ütlus, et need teise naise mõtted ilmusid talle pähe juba kolm kuud enne, kui ta need välja ütles, vihastasid Kristiina lõplikult välja. Kolm kuud elasid nad koos, jalutasid, veetisid kirglikke õhtuid ja öid, magasid ühes voodis ja mees mõtles samal ajal, et tal võiks eine naine veel olla!

Küll võib ikka eksemplari otsa sattuda, mõtles Kristiina tagantjärele. Miks Rain siis varem ei rääkinud oma plaanidest, kui suhe polnud veel nii kaugele läinud? Ja miks ta üldse lasi suhtel tekkida, kui ta kindlasti tahtnud püsisuhet ega hoolinud Kristiinast üldse? Ilmselt mõtles Rain, et Kristiina on nagunii kõigega nõus, sest seni oli ju olnud. Mees kasutas teda lihtsalt sekspartnerina, aga siis mõtles, et võiks teine samasugune partner veel olla. Kristiinal oli tükk aega vastik tunne, nagu oleks ta enda ära määrinud vastu seda meest.