Kui Sigrid ehmatas, et mis juttu sa ajad, vastas Holger, et ta ju ei armasta Liinet üldse ega taha temaga koos elada. Sigrid küsis, kas sa varem ei saanud aru, et ei taha temaga koos olla ja miks sa üldse olid. Ja tema hämmastuseks vastas Holger, et nende klassis polnud just palju tüdrukuid, kes „kätte andsid”.

Ühesõnaga, Sigrid sai nii aru, et Holger tahtis lihtsalt kooliajal kellegagi seksida ja Liine oli väheseid, kes nõus, sest armus Holgerisse. Aga nüüd näeb Holger, et on ka palju teisi naisi. Ja nüüd ei julge Liinele seda tunnistada. Alatu küll, aga Sigrid otsustas, et tema ka Liine lootusi purustama ei hakka. Sest ta ju nägi, kui kiindunud Liine oli Holgerisse.

Liine ei käinud Holgeri sõjaväes oleku ajal kunagi tüdrukutega välja, vaid ootas truult meest ja käis teda ka vaatamas.

Pärast Holgeri sõjaväeteenistust jäi Liine rasedaks.
Sigrid sai seda teada nii, et Holger helistas talle, et elu on täitsa läbi, nüüd vist peabki Liinega abielluma, kuna ta ootab last.
Sigrid julges öelda, et kui ikka üldse ei taha abielus olla, siis ära abiellu, sest ega tulevalsel lapsel sellest parem ole ja su enda olukord ka paremaks ei lähe.
Holger rääkis edasi, et kogu naise suguvõsa ja tema enda vanemad on tal „turjal“, et tuleb pulmad teha, sest laps peab sündima seaduslikku abiellu.
Sigrdi küsis, millega ta saab aidata. Et kui üldse saab, siis ta annab tarka nõu, et ära abiellu vastu tahtmist ja ära riku ka Liine elu ära.

Holger ütles, et teda ei saagi keegi enam aidata, sest eks ta ise oma elu kihva krreas. Aga et tema selle süütundega ka elada ei saa, kui kõik vahivad teda süüdistava pilguga, et see mees lörtsis naise ära.
Liina ja Holger abiellusidki. Sigrid oli ka pulmas ja Holger tegi talle oma ebameeldivustunnet näitava grimassi, kui keegi teine ei näinud. Sigrid vaatas pidulisi ja kibe-karjumisi ja mõtles elu imelikkuse üle: mees abiellub siin naisega, kelle kohta ta on juba mitu aastat rääkinud, et ei taha temaga koos elada. Aga kõik peale Holgeri, nii Liine kui tema vanemad ja ka Holgeri vanemad paistsid rahul olevat ja aitasid noortel korteri osta.

Holger läks peagi Soome tööle ja kirjutas sealt vahel Sigridile, kui hästi ta end kodust eemal tunneb. Sigrid suhtles juba Liinega harva ja see tegi tema olukorra palju ergemaks. Kuuldavasti oli Holgeril Soomes naine, nagu tema kaaslased rääkisid. Aga paari aasta pärast pärast sünnitas Liine teise lapse. Nüüd olid neil tütar ja poeg.
Peagi pärast seda, kui Liine ja Holgeri tütar kooli läks, kaotas Sigrid pärast Tallinna kolimist sideme nendega. Ta teadis ainult, et Holger oli Soomest tagasi tulnud, aga siis üsna pea Norrasse tööle läinud. Nende kodune elu paistis rahulik olevat.

Kõik sõltub ju sellest, mida sa abileult ootad, mõtiskles Sigrid oma sõbranna ja tema mehe elu üle. Tema oma mehega läks paari ikka suure armumise järel ja see tuli peale mõlemale korraga. Aga äkki paljud abielud ongi nagu Liine ja Holgeri oma. Äkki tema ise hoopis meeldis Holgerile, aga mees ei julgenud läheneda? Võib-olla Holger arvestas, et Sigrid räägib Liinele tema pihtimistest?

Palju aastaid hiljem kuulis Sigrid, et kui Liine ja Holgeri poeg laps sai juba 20, olid nad siiski lahku läinud ja Liine oli kõigile öelnud, et on mehest surmani tüdinenud.

Holger oli läinud uue naise juurde ja koju enam ei tulnud.