Eriti keeruline on see siis, kui see, kes teise poolega klappima peaks, oled sina ise. Vahel oleme me oma suhte rutiinis nii sees, et me ei küsigi endalt, kas see on ikka meie jaoks see õige. Kas me oleme selles suhtes meie ise?

Suhteekspert Talia Goldstein agentuurist Three Day Rule, tõi hiljuti välja neli peamist märki, et aru saada, kas paar on omavahel hästi sobiv.

Kui suhe vastab kõigile neljale kriteeriumile, võib üsna kindel olla, et see jääb kestma.

1. Teil on sarnane arusaam puhkusest

Üks lihtsamaid viise arusaamaks sobivusest, on minna koos ühisele reisile.

"Sobiv paar on inimesed, kes on valmis ja soovivad minna sama tüüpi reisile", ütles Goldstein.

Kui üks teist tahab istuda maastikuautosse ja reisida päevi mööda mudaseid teid ning metsaradu, samal ajal kui teine sooviks lennata lennuki esimeses klassis viie tärni hotelli basseini ette päevitama, siis see võib olla esimeseks märgiks, et ka edaspidi ei pruugi teie arusaam vabast ajast klappida.

"See viitab sinu elustiilile ja võib tuua probleeme hilisemas elus, kui enam ei olda valmis tegema kõike seda, mida teine pool soovib ning konfliktid on kerged tekkima" ütles Goldstein.

Näiteks tulevad sellised erisused elustiilis esile, kui läheb majaostuks, või kui püütakse läbi mõelda laste haridusteed, kirjeldas ekspert.

"Kui sa oled oma reisi suhtes kange, järeleandmatu ja ei soovi teise ideedega kaasa minna, siis on suhteliselt tõenäoline, et sellist mõtlemist võime kohata ka muude aspektide puhul elus", lisas ta.

2.Teil on ühised huvid, millega teile meeldib koos tegelda

See võib olla puhtalt tunnetuse küsimus, kuid hea viis kindlaks teha, kas inimene on sulle sobiv, on selgeks teha, kas teil on tegevusi, mida te rõõmuga koos teete.

See ei tähenda, et teile peab meeldima sama muusika ja samasugune kunst. Sobiv paar mitte ainult ei naudi sarnaseid asju, vaid neile meeldib seda nautida koos.

"Paaril võiks olla vähemalt kaks tegevust, mida nad ühistegevusena naudiksid. Sellise koos toimetamise muudab hästi klappivale paarile tegelikult eriti nauditavaks lihtsalt koos olemine", selgitas Goldstein.

Seega, kui te olete paar kes naudib ühiseid õhtuseid jalutuskäike, lauamängudega mängimist, käite ühiselt kohalikule vutiklubile kaasa elamas või naudite koos teatri väisamist, siis on teil potentsiaali pikale armastavale suhtele.

3. Su suhe on õiges tasakaalus

Enamus õnnestunud kokkusobitamisi, mida Goldstein edukalt läbi viinud on, tuleneb sellest, et leitakse paarile õige tasakaal, kus üks neist on "särav täht" ja teine on rohkem "rahu kehastus".

"Kogemus on näidanud, et enamus neid paare, keda ma olen õnnestunult kokku viinud, langevad just nendesse kategooriatesse, kus üks neist on selline ekstraverdist seltskonnalõvi ja teine on rohkem stabiilne ja toetav pool" kirjeldas ekspert.

Erinevate energiatega inimesed kipuvad üksteist täiendama, samas kui kaks ekstraverti või kaks introverti sageli väsitavad üksteist kiirelt ära.

"Kui sul on yin ja kui sul on yang, on nad ideaalne kooslus. See kehtib ka suhte korral."

4. Su partner paneb sind ennast hästi tundma

See tundub loogilisena, et sa peaksid olema koos kellegagi, kes sind ennast hästi tundma paneb ja paneb sind tundma ennast väärtuslikuna. Kuid loomulikult on väga paljud inimesed suhetes, kus nad ei ole päris nemad ise ja peavad püüdma end pidevalt muuta, et teisele poolele vastuvõetav olla.

"Suhted, kus tõesti tunned, et sa oled iseenda parim versioon - need on suhted, mida võib pidada edukateks", rääkis Goldstein

Suhe, kus sa võid olla sina ise, tähendab seda, et sa ei pea otsima teemasid, millest rääkida. Sa tunned ennast vabalt, ega pea põdema, et teine pool sind sellisena omaks võtta ei saa.

Samuti oleks oluline, et ka teise poole sõprade seltskond oleks koht, kus sa tunned end mugavalt ning kui sinu soov on olla kodus vabal päeval pidžaamas, siis sa võid seda mugavalt koos oma kaasaga teha.