Tunne, et keegi ihkab sinu järele on tugevuse ja võimu tunnetus, mida sa ise ehk tähelegi ei pane. Võimalus nimetada teist inimest enda omaks ja teada, et päeva lõpuks, mis ka ei juhtuks, on ta alati sinu kõrval, on imeline tunne. Mitte, et sa tahaksid teda kontrollida, vaid see hellusejagaja ja –saaja sinu sees päästab valla selle tunde. Vajadus olla see, kellele jagatakse emotsioone möödunud päevast või kes otsitakse üles, kui on nõu või abi vaja.

2. Vajadus sõbra järele

Naisel on vaja kedagi, kellele sõnumeid saata, vestelda või aega veeta ka väljaspool tööd või pidutsemist. Romantilise suhte füüsiline pool on kahtlemata hädavajalik, kuid suhe pole siiski päris enne kui üksteist hakatakse kuulama. Ära arva, et naine kirjutab sulle üksnes sellepärast, et tahab sind voodisse meelitada. Võib-olla on meil vaja hoopis meelt lahutada või jagada oma emotsioone või mõtteid. Naised pole valmis koheselt suhteks pelgalt esmase meeldivuse põhjal – miks me ei võiks olla siis esialgu hoopis sõbrad?

3. Vajadus tunda end erilisena

On äärmiselt ebameeldiv näha naist, kes on koos mehega, kes ei hooli naisest põrmugi. Kui mehele naine tõesti meeldib, siis ta annab sellest selgelt teada. Ta annab endast kõik, et panna see naine tundma end erilisena.

4. Naine vajab, et oleksid aus

Kui mees ei oma naise vastu, kes on armastav ja igatsev, erilisi tundeid, peaks ta olema aus ja suhte lõpetama, et naine rohkem haiget ei saaks. Ära mängi temaga oma tahtmist mööda – ta on inimene ja käitub lihtsalt nii, nagu tema tunded teda sunnivad. Pea temast ja endast lugu ning lase temast lahti, luba tal leida mees, kes teda armastab.

Allikas: Elitedaily.com