Mailale hakkas koitma uus lootus. Naine külastas sagedamini ilusalongi, lasi teha noorendavaid hoolitsusi ning rääkis sõbrannadele, et sõidab peagi koos internetiarmastatuga Araabia Ühendemiraatidesse.
Möödus mõni nädal ning naine rääkis juba kolimisplaanidest. Sõbrannadele, kes omakorda Maila jutte ahnelt ja natuke kadedaltki edasi rääkisid, hakkas asi pärast paari kuu möödumist kahtlane tunduma. Kuud möödusid, Maila rääkis ikka sedasama reisijuttu ja asi ei arenenud kuhugi.
Peagi olevat Maila romantiline internetimees teatanud, et sõidab hoopis naisele Eestisse külla. Loomulikult jagas Maila oma rõõmu ka sõbrannadega, kes tasapisi selja taga hoopis teisi jutte sosistama hakkasid. Ei tea, kas see ongi tegu õige mees? Äkki on hoopis internetipettur, kes üritab enesega rahuolevat leske oma kavalalt plaanitud võrku tõmmata? Maila aga säras õnnest ning koostas muudkui uusi suurejoonelisi plaane, käis kaltsukates ja valis rahakotisõbralikku garderoobi.
Ühel hommikul teatas Maila sümpaatia, et tema firma on rahalistes raskuses, notarile maksmiseks ei jätku raha ning palus, kas naisel oleks võimalik teda majanduslikult toetada. Pikemalt mõtlemata läks romantikahoovusest kantud naine kinnisvarabüroosse ning pani päranduseks saadud maja kiiruga müüki, sest rahaülekanne tulevat teha esimesel võimalusel.
Peagi leidis maja soodsa hinna tõttu ostja noore pere näol. Maila kandis maja müügist saadud raha otse rahalises kitsikuses oleva salapärase välismaise härra kontole. Mees oli lubanud, et kui võlad makstud saavad, lendavad nad koos Mailaga kindlasti Araabia Ühendemiraatidesse puhkama.
Oodatud reisi asemel tabas Mailat aga teistmoodi üllatus. Ühel hommikul Skype'i sisse logides avastas ta, et alati galantne ja rahalist abi saanud härrasmees oli tema konto blokeerinud. Maila sai alles nüüd aru, et ta ei tea ju mehe elukohta ega õiget nimegi, sest enam ei saanud kindel olla selles nimes, millega mees oli end esitlenud. Ühesõnaga ei olnudki mitte kedagi mitte kusagilt otsida. Maila mõistis, et tema armumist oli väga alatult ära kasutatud. Ta tegi küll politseisse avalduse, aga ise ta ju loobus oma majast ja selle eest saadud rahast. Peagi levisid linnas anekdootlikud jutud Maila suurest armastusest ning muule hävingule lisaks oli naine muutunud naerualuseks.
Kusagil Londoni East Endi linnaosas aga hõõrus pettur või petturid rõõmsalt käsi – kontole saabunud 60 000 eurot ootas kulutamist.