“Külastajate hulgas on palju neid inimesi, kes ise töötavad pikalt ega jõua enne kella 21 apteeki ja ka neid kes tulevad või lähevad reisile. Samuti ka neid, keda ootamatult tabanud haigestumine ja kes vajavad operatiivset abi,” lisas Rjabtsova.

Apteegi külastajate tagasiside põhjal on uue südaööni avatud apteegi juures oluline, et oma valikuid ja oste saab teha siseruumides ning ei pea õues külma ja tuule käes sabas oma korda ootama. Kaks kogenud proviisorit annavad abivajajatele vajalikku nõu ja soovitusi, kuidas tekkinud haigusnähte leevendada. Sikupilli apteegi hiliste klientide silmis on plussiks ka hea ligipääs ja tasuta parkimine.

Ööapteegis tehtud ostud ei erine suuresti sellest, mida inimesed soetavad päevasel ajal. Enamasti tullakse ööapteeki erinevate valude, külmetusnähtude ja väiksemate traumadega. Apteeki külastavad ka kliendid, kel päevasel ajal pole olnud võimalust välja osta oma retsepti- või käsimüügiravimeid.

Tallinna kahele valveapteegile kolme nädala eest konkurentsi pakkuma asunud Sikupilli Benu apteek on avatud esmaspäevast laupäevani 9.00-00.00 ja pühapäeval 9.00-21.00.