„Eesti parim pagar“

Maailma suurim küpsetamisshow selgitab välja meie riigi parima kodupagari. Tordid, pirukad, struudlid, makroonid, keeksid, kringlid ja muud suussulavad küpsetised valmivad televaatajate ning saatejuhtide Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja silme all. Küpsetisi hindavad elukutselised toiduprofid Angeelika Kang ja Ants Uustalu. Sarjas osaleb kaksteist kodupagarit. Võitjat ootavad uued väljavaated, sest muude põnevate väljakutsete kõrval avaneb talle võimalus anda oma panus ka Hagari tootevalikusse. Igal nädalal pärast saadet jõuab üks saates nähtud küpsetistest ETK kauplustesse müügile, et maiasmokad üle Eesti seda kärmelt maitsta saaks.
Eesti parima küpsetaja tiitli nimel võistlejaist noorim on 19-aastane ning vanim pensionäriproua. Osalejad on sarja tulnud Eesti erinevatest paikadest – Tallinnast, Tartust, Kohilast, Alatskivilt, Võrust, kuid üks kodupagar elab näiteks hoopis Luksemburgis.
Kavas alates 31.08 esmaspäeviti kell 20.00

„Abielus esimesest silmapilgust“


Täiesti uut telesarja „Abielus esimesest silmapilgust“ võib nimetada šokeerivaks armueksperimendiks. Sarjas panevad teadusliku taustaga eksperdid vallalistest inimestest kokku kolm kõige paremini sobivat paari, mis tähendab, et kõik osalejad kohtuvad oma tulevasega esimest korda iseenda pulmas ning proovivad seejärel neli nädalat kestva sotsiaalse eksperimendi käigus, kas selliselt korraldatud abielu sobib ideaalse paarilise leidmiseks.
Eestis on ligi 100 000 vallalist, kes aktiivselt kaaslast otsivad – nad uurivad innuka järjekindlusega interneti tutvumislehti, käivad klubides, tegutsevad sõprusringkondades ja osalevad kiirkohtingutel, kuid pole sobivat kaaslast leidnud. „Abielus esimesest silmapilgust“ meeskond võttis ühendust rohkem kui saja vallalise eestlastega, kelle tausta põhjalikult kontrolliti. Taustauuringute järel tehti vallalistele ettepanek usaldada sobiva kaaslase leidmine ekspertidele ning julgust nõudvas eksperimendis osalema nõustus paarkümmend meest ja naist. Saate eksperdid psühholoog Kärt Kase, kultuurantropoloogia doktor Aimar Ventsel ja seksuoloog Mare Pruks koostasid ühise otsuse alusel kolm kõige paremini kokku sobivat paari, kes sarjas televaatajate ette astuvadki. Eksperiment algab vallaliste tutvustamisega, järgnevad uhked pulmad, mesinädalad ning jõutakse ka argipäevani.
Kavas alates 02.09 kolmapäeviti kell 20.00

„Krista lood“


„Krista lood“ on uus telesari, kus Krista Lensin toob vaatajateni kaasahaaravad lood, mis on juhtunud Eesti inimestega, kes on sattunud ettearvamatutesse saatusekeeristesse. Sari kinnitab, et elu on uskumatum kui ükskõik milline väljamõeldis.
„Krista lood“ tõestab, et iga päev sünnib meie ümber tuhandeid põnevaid ja pööraseid lugusid, mida me ei suudaks ettegi kujutada, kui mõni hea sõber meile neid isiklikult ei räägiks.
Kavas alates 31.08 esmaspäeviti kell 20.00

„Tanel Padar ja sõbrad“


Uues saatesarjas „Tanel Padar ja sõbrad“ sõidab Tanel Padari ansambel The Sun bändibussiga Eesti eri nurkades elavatele sõpradele, et muusikat teha. Rokimeeste tee viib nad paljude armastatud muusikute juurde - Setomaal ootab Jalmar Vabarna, Muhumaal Ivo Linna, Lahemaal Kadri Voorand, Pärnus Sepo Seeman. Kõikjal uudistatakse ka kohalikku elu ning loomulikult musitseeritakse. Lisaks saatesarjale valmib ansambli The Sun Eesti-reisist ka akustilise albumisarja „Veidi valjem kui vaikus“ kolmas plaat, mis ilmub veel tänavu. „Tanel Padar ja sõbrad“ avasaates minnakse külla viiuldajale, laulukirjutajale ja ansambli Curly Strings solistile Eeva Talsile, kes näitab oma lapsepõlvemaid Ülenurmes ja võtab koos Tanel Padariga Tartus Pirogovi platsil laulu üles.Eeva Talsi ja The Suni ühismusitseerimisel Varbuse muusikamõisas löövad kaasa ka Villu Talsi ja Laur Joamets.
Kavas alates 03.09 neljapäeviti kell 20.00

„Kättemaksukontori“ uus hooaeg


Menukaim kodumaine krimikomöödia „Kättemaksukontor“ alustab juba neljateistkümnendat hooaega. Sarja üht peategelast kehastav näitlejanna Elina Reinold lubab, et uus hooaeg tuleb ühtaegu nii põnev, naljakas, tõsine kui kohati veidi riivatugi. Kindlasti tekitab vaatajates huvi uus tegelane Luna Haab Ragne Veensalu kehastuses. Luna Haab on nooruke naine, kelle Freya Narvik (Elina Reinold) leiab tänavalt ning toob Marion Pärna (Kadri Adamson) meelehärmiks koju, et ära kasutada Luna suurepäraseid oskusi võitluskunstides, muukimises, rallitamises ja häkkimises. Kirke Kleini (Adeele Sepp) uuel hooajal seiklustesse sukeldumas pole, sest tema otsustas ametit vahetada.
Kavas alates 10.09 neljapäeviti kell 20.30

„Su nägu kõleb tuttavalt“ uus hooaeg

TV3 paroodiashow „Su nägu kõlab tuttavalt“ jätkab oktoobrikuus neljanda hooajaga, mis tuleb varasemast üllatusterohkem. Esimene suur üllatus ongi juba teada – show saab uue juhi, sest Mart Sanderi asemel asub osalejate etteasteid sisse ja välja juhatama näitleja, heategevuspatroon ja multitalent Märt Avandi. Suursaate püsiv kohtuniketrio jääb samaks – Tanja Mihhailova, Olav Osolin ja Andrus Vaarik. Kaheksa osalejat on aga kõik täiesti uued paroodiatalendid.
Kavas alates oktoobrist pühapäevaõhtuti.

„Padjaklubi“ uus hooeag


„Padjaklubi“ uus hooaeg viib vinged tšikid ühe katuse alla. „Vaga vesi, kuid näkk elab sees,“ on tõdemus, mis viib vaataja sujuvalt uue hooaja meeleollu. Koomiliste sekelduste kõrval lahvatavad sel sügisel „Padjaklubis“ ka enneolematud armulood, sest peigmehekandidaate tekib kangelannadele igas eas, mõõdus ja IQ-numbris. Peaosades on jätkuvalt hiilgavad Kertu Moppel (Kristina), Grete Klein (Laura), Katariina Ratasepp (Maria) ja Kristel Aaslaid (Miša).
Kavas alates 01.09 teisipäeviti kell 21.30

„Me armastame Eestit“ uus hooaeg

„Me armastame Eestit“ saatejuht on endiselt Ines ja kohal on alati ka kuulsad külalised. Uus on see, et kapten Peeter Oja vastu astub uus kapten ja Peetri „Kreisiraadio“ kaaslane Hannes Võrno. „Mina armastan Eestit ja võtan kaptenirolli rõõmuga vastu,“ tunnistab Võrno.
Kavas alates oktoobrist reedeõhtuti
„Suletud uste taga“ uus hooaeg

Populaarses kodumaises sarjas „Suletud uste taga“ rulluvad lahti uued lood elust enesest, mis annavad vaatajale võimaluse mõtiskleda saatuse kummaliste ja keerdkäikude üle ning kaasa elada lihtsate inimeste erilistele elusündmustele.
Kavas alates 01.09 teisipäeviti kell 20.30

Laupäevahommikused saated

Tippkokk Hardi Nurmine valmistab saates „Hardi köök“ igal laupäevahommikul hõrgutisi, mida televaatajad saavad kodus järelei proovida. Hardi on professionaal, kelle käe all valmivad Kõue mõisa restorani hõrgutised. Ta on oma oskusi täiendanud mitmel pool maailmas, sh Uus-Meremaal ja Austraalias.
Kavas alates 05.09 laupäeviti kell 10.00
Sügishooajal alustab taas peresaade "Laupäev perega", mille uus saatejuht Siim Sups toob vaatajateni kasulikud nipid tervise, kodu ja pere teemadel.
Kavas alates 05.09 laupäeviti kell 10.30
"Nurgakivi" jätkab kindlalt väljakujunenud saatesarja, kus luubi all on kõik see, mis meistrimehi huvitab. Saadet juhib Priit Valge.
Kavas alates 05.09 laupäeviti kell 11.00

Uuel hooajal juhib Naistesaadet laulja Merlyn Uusküla.

Foto Ardo Kaljuvee

Saade toob vaataja ette kõik naistele olulised teemad sh ilu- ja moemaailma kauneimad ja vürtsikaimad palad, tutvustab ekstreemseid ja põnevaid hobisid ning tegevusi, millest naised saavad rõõmu tunda. Külas käiakse ka tuntud persoonidel.
Kavas alates 05.09 laupäeviti kell 11.30

Jätkuvad välismaised telesarjad

„Maitse“ (Taste) argipäeviti kell 18.00
„Midsomeri mõrvad“ laupäeviti-pühapäeviti kell 16.00
„Vaprad ja ilusad“ argipäeviti kell 15.15
„Kirgede torm“ argipäeviti kell 15.50. „Kirgede torm“ tähistab tänavu 10. sünnipäeva ning sel puhul on teleloo sünnikohas Saksamaal suured pidustused.
„Sherlock New Yorgis“ teisipäeviti kell 22.30
„Juurdlust viivad läbi sensitiivid“, „Kondid“ ja „Top Gear“ kolmapäeviti
„Selgeltnägijate tuleproov“ jätkuv 10.hooaeg neljapäeviti

Uued välismaised sarjad

Uus põnevussari „Kriis“ (Crisis, USA 2014) on kavas neljapäeviti kell 22.40. Osades Dermot Mulroney, Rachael Taylor, Gillian Anderson jt.


Washingtoni eliidi lastele, nende seas ka presidendi pojale haridust pakkuva Ballardi keskkooli õpilased lähevad ekskursioonile. Eraldatud maateel rünnatakse bussi ning teismelised ja nende saatjad röövitakse. Kui riigi võimsaimad lapsevanemad on kättemaksuhimulise geeniuse meeltevallas, kerkib küsimus, kui kaugele inimene läheb ja mida ta on oma lapse elusalt tagasi saamiseks valmis tegema.
Uus sari „Reetmine“ (Betrayal, USA 2013) on kavas neljapäeviti kell 23.40. Osades Stuart Townsend, Hannah Ware, Henry Thomas jt.
Juhuslikult kohtunud profifotograaf Sara Hanley ja tippadvokaat Jack McAllisteri vahel lahvatab kirg. Sara abikaasa Drew Stafford on poliitikasse pürgiv edukas prokurör ning paaril on ka seitsmeaastane poeg Oliver. Sara ei tea, et Jack on mõjuvõimsa, kuid kahtlase ettevõtja Thatcher Karsteni jurist ning tolle tütre Elaine’iga abielus. Nii Sara kui ka Jacki abielus jääb midagi puudu ning teineteise näol on nad tõenäoliselt leidnud hingesugulase.
Uus sari „SAF3“ (SAF3, USA 2013) on kavas reede õhtuti. Põnevussarja, peaosades on Dolph Lundgren ja J.R.Martinez ning see räägib Lõuna-California päästemeeskonnast, mis koosneb oma ala parimatest. Nad on kangelased, kes viivad läbi ohtlikke päästeoperatsioone, isegi kui see tähendab, et nad kõik ei pruugi ellu jääda. Esimeses osas puhkeb suur tulekahju ja üks kangelane peab eluga hüvasti jätma.