Just sellise komplimendi sai naisterahvas hetkel, kui asjad hakkasid just kuumaks minema. "Ma ei tea, kas ta soovis öelda midagi mu rindade kohta, kuid lõi siis põnnama,aga ükski naisterahvas ei soovi, et mees kommenteriks ühtegi tema kehaosa sõnaga "suur". Ning jah, see käib ka naise rindade kohta- ära kommenteeri, kui suured need on. Isegi siis, kui need päikese ära varjavad. Kuid jah, mida tähendab kompliment, et mul on suur rinnakorv? Kas ma peaksin arsti poole pöörduma? Kas ma jään ikka ellu? Kui suureks ta veel kasvada võib?" rääkis naine, kes nüüd sellele olukorrale naerdes järgi vaatab.

Ütle selle asemel: "Sa oled nii kuum!"

Naised ei tahagi muud kuulda, kui iha hakkab võimust võtma. Lihtne, lühike ja lööv ning kindlasti ei ole see miski, mis sunnib särki häbenedes selga panema, et oma gigantset rinnakorvi varjata. Sa ei pea olema sõnadega osav nagu Nipernaadi, kuid ära ole ürgmees.

2. "Mu ema ütles, et sa oled kõige normaalsem naine, keda ma koju toonud olen!"

Ok, me saame aru, et sa püüad öelda, et su ema kiitis naise heaks, kuid seda selliselt väljendades, teed sa endale karuteene. Esiteks võib see naisterahva segadusse ajada, et miks sa istud ja võrdled emaga oma praeguseid ja endiseid pruute ("Annika on iseloomult mu lemmik, aga ta rinnad ei ole isegi võrreldavad Juta omadega" . Kas selline vestlus leidis tõesti aset?). Teiseks jääb mulje, et sa oled valmis iga hetk minema tõmbama, et emale VEEL parem pruut koju tuua. Üldkokkuvõtteks: väldi võrdlusi.

Ütle selle asemel: "Sa meeldisid mu emale väga!"

Eks kõik muretsevad, et mida nende kaaslase vanemad neist mõtlevad ja nendepoolne heakskiit on alati suurepärane. Kuid sellest infost piisab. Ära sügavamale mine.

3. "Rasedana sa kohe särad!"

"Sa lausa särad rasedana!"
"Aitäh.. aga ma ei ole rase.."
"Ei usu! See on nii tüüpiline, et rasedust soovitakse varjata, kuid mul on endal kolm last ja mind ei peta. Jah, lihtsalt kasvatasid endale sellise vatsa ette, eks."
"Ma ei ole rase.."
"Eee... kas sa kuulsid, et Tõnu olla naise võtnud?"

Sellist piinlikku vestlust on pidanud paljud naised, kes oma elu erinevatel perioodidel väikese või suurema ülekaaluga silmitsi on olnud. Kõik maailma inimesed võiksid teadmiseks võtta ühe kuldreegli- ära mitte kunagi kommenteeri kellegi rasedust, enne, kui sa oled 101% veendunud, et teine inimene ootab tõepoolest last. See on piinlik moment nii kiitjale, kui sellele, kes selle kiitusega silmitsi seisab.

Ütle selle asemel: "Sa näed nii hea välja, kas sa oled enda juures midagi muutnud?"

Sellest piisab. Kui ta on rase, siis äkki ta räägib sulle sellest, kui sa talle sellise komplimendi teed. Kui inimesel on kõht ees, siis katsu teha selline kompliment, mis ei puuduta tema keha, sest isegi kui see kompliment on positiivne, võib ta tunda, et see tehakse, et ta lihtsalt oma suurenevas kehas paremini tunneks.

4. "Oled sa kindel, et sa lapsi ei soovi? Sul on head laiad puusad!"

Jah, tõepoolest sai üks neiu just sellise komplimendi. Mehed peaksid teadma, et naiste puusad on üleüldse tabu teema. Sa võid neid küll imetleda, kuid teeme paar asja selgeks: 1) neiu ütles, et ta ei soovi lapsi. Mitte ühtegi. Kui see mõte peaks muutuma, antakse sulle ehk teada. Naise kehakuju ei ole faktoriks, kas ta otsustab lapsi saada või mitte. 2) Sa pead siis silmas, et ta puusad on sellised, et sealt võiks iga hetk nelja kilone beebi välja lupsata? Oh sind meelitajat...

Mida iganes sa üriitasid öelda, kuid üks on kindel- täna sa magad üksinda.

Ütle selle asemel: Vaikus. Mitte midagi.

Vahel (loe: sageli) on parem, kui ideed jäetakse välja ütlemata. Katsu üldse vältida suvalises vestluses lasteteemat. Kui sa tahad kindel olla, et miski naise maha jahutab, siis see on lastest rääkimine. Miks sa tahad praegu lastest rääkida? Kas sa torkasid kondoomi augud? Näed kuhu see vestlus viib? Soovid nüüd, et sa poleks ta puusadest rääkinud?

5. “Sa pole ehk kauneim naine, keda ma tunnen, kuid sul on stiili ja sul on hea suhtumine."

Mees, kes seda ütles oli üllatunud, kui naine vihaselt lauast tõusis, lisades, et tavaliselt see kompliment on naised voodisse meelitanud. Ok.. ah? Kui sa üritad naist paha poisi imagoga rajalt maha võtta, tee seda vähemasti osavalt, sest sa just ütlesid naisele, et ta on kole, kuid ta suudab enda olekuga mehed ära petta. Kas see on tõesti kunagi kellegi puhul töötanud?

Ütle selle asemel: "Sa näed suurepärane välja!"

Kas pole uskumatu, et selline alternatiiv toimib kordades paremini, kui naise solvamine!

See on lihtne ja räägib asjast ning kuigi see on ehk natuke lääge lähenemine, siis tekitab see kompliment ikka naises hea tunde. Üldine soovitus oleks, et kui sa üritad läheneda võõrale, siis ole aus ja räägi asjast. Kui sa üritad kedagi ära rääkida, jätab see alati kahtlase mulje ja seda eriti, kui sa üritad kasutada mingeid tehnikaid. Need ei toimi. Sul on suurem lootus saada joogiga näkku või põlvega munadesse, kui see, et sa lähed selle neiuga enda poole.