Alustasin samamoodi nagu mitmed – sisuliselt nullist. Kogusin kõigepealt kokku meelerahufondi raha, elasime mehega tööd tehes veidi tudengielu, et koguda raha kinnisvara soetamiseks, lugesin absoluutselt igasugust investeerimiskirjandust ja -blogisid, mis ette jäid, ning 2012. aastal investeerisin oma esimesed 10 eurot ühisrahastusse. Oli ausalt päris hirmus, sest sellel hetkel polnud väga palju alustavatele väikeinvestoritele suunatud infot.

Sealt hakkaski pall veerema – käisin erinevatel koolitustel ja kohtusin põnevate inimestega, proovisin kätt erinevate investeerimisvõimalustega ning õppisin nii teiste kui ka enda vigadest. Praeguseks on mu investeerimisportfell jaotunud ühisrahastuse, aktsiate ja kinnisvara vahel ning sisemas on pandud endale eesmärk, et vähemalt 40. eluaastaks võiks kindlasti kohustuslikust palgatööst loobuda. Ideaalis juba varem.

Nüüdseks olengi sukeldunud investeerimismaailma. Tegelen erinevate projektidega, et arendada eestlaste finantstarkust ning üritan läbi oma kogemuste inspireerida ka teisi inimesi oma rahaasjade üle kontrolli võtma. Lisaks tegelen püsivalt ka investorite koolitamisega ja koolitustel esinemisega ning abistan inimesi esimeste sammude tegemisel finantsmaailmas.

12.09.2019 toimus koostöös Eesti Naisega investeerimisvebinar, mis on järelevaadatav 30.09.2019. Soeta pilet siit.