Suured kaalutõusud ja -langused koormavad keha ning muudavad organismi toimimist oluliselt. Püüa püsida pidevalt samas kaalus. Rõivasuurus ei pea olema 34 ning kõik ei pea rassima iga päev treeningsaalis, kuid enese mõistlik sundimine ning taltsutamine söömise ja trenni mõttes on vajalik. Hea nipp ülesöömise vaoshoidmiseks on vee joomine - ühest küljest võtab vesi kõhus parasjagu ruumi, teisest küljest võib veepuudus endast märku anda hoopis näljatundena.

2. Kasuta päikesekreemi

On vähe asju, mis mõjuvad nahale nii laastavalt kui päike. Vaata oma sõbrannasid, kes usinalt solaariumis käivad - kortsus, kuiv ning räsitud nahk teeb vanemaks ning pole see, mida sa endale tahad.

3. Koori nahka

Naha koorimine hoiab selle särava ja tervena, laseb pooridel hingata hoides naha tervena. Kui sul on tundlik nahk, siis kasuta väiksema teraga koorijaid. Pärast koorimist toida nahka pehme kreemiga.

4. Toida oma nahka

Niisuta ja kreemita oma nahka igapäevaselt. Kasuta oma nahatüübile sobivaid tooteid, jälgi, et neis poleks parabeene ega vahuaineid, mis on tervisele kahjulikud.