Suured kaalutõusud ja -langused koormavad keha ning muudavad organismi toimimist oluliselt. Püüa püsida pidevalt samas kaalus. Rõivasuurus ei pea olema 34 ning kõik ei pea rassima iga päev treeningsaalis, kuid enese mõistlik sundimine ning taltsutamine söömise ja trenni mõttes on vajalik. Hea nipp ülesöömise vaoshoidmiseks on vee joomine - ühest küljest võtab vesi kõhus parasjagu ruumi, teisest küljest võib veepuudus endast märku anda hoopis näljatundena.

- Kasuta päikesekreemi

On vähe asju, mis mõjuvad nahale nii laastavalt kui päike. Vaata oma sõbrannasid, kes usinalt solaariumis käivad - kortsus, kuiv ning räsitud nahk teeb vanemaks ning pole see, mida sa endale tahad.

- Koori nahka

Naha koorimine hoiab selle särava ja tervena, laseb pooridel hingata hoides naha tervena. Kui sul on tundlik nahk, siis kasuta väiksema teraga koorijaid. Pärast koorimist toida nahka pehme kreemiga.

- Toida oma nahka

Niisuta ja kreemita oma nahka igapäevaselt. Kasuta oma nahatüübile sobivaid tooteid, jälgi, et neis poleks parabeene ega vahuaineid, mis on tervisele kahjulikud.

- Ole rõõmus

Positiivne ja rõõmus hoiak, hoolimata raskustest, mõjutab oluliselt sinu välimust ja tervist Ole lahendustele avatud, jäta selja taha asjad, mis on olnud ja mida muuta ei saa. Mine edasi. Naer ja lustlikkus näitavad sind noorena ja hoiavad sind noorena. Ära kunagi kasuta väljendeid: "ma olen selleks liiga vana" või "siis kui ma noor olin". Võrdle oma tuttavaid ja sõpru ning saad aru, et noorus või vanadus on eelkõige hoiak ning ellusuhtumine.

- Trenn ja füüsiline tegevus

Füüsiline aktiivsus on kriitilise tähtsusega. Tee seda, mis sulle kõige paremini sobib, mine jooksma või kõndima, lao puid, kaeva maad või tõsta kangi. Liigutamine ei trimmi mitte ainult lihaseid, vaid ka vaimu. Lodevana tuleb vanadus rutem.

- Söö tervislikult

Kui 20-aastasena võid süüa kõike, siis 15-20 aastat hiljem kajastub kõik see, mida sööd, suhteliselt ruttu ka sinu välimuses ja tervises. Hoia oma keha ja tervist, söö tervislikult ja tasakaalustatult.

- Lusti nagu laps

Võta aega mängimiseks ja lustimiseks. Ärata oma sisemine laps ning tee, mis pähe tuleb! Kui üksi ei julge, siis otsi omale kaaslane, kellega koos impulsiivseid hetki nautida.

- Piisav uni

Igal inimesel on oma unenorm, mis tagab talle stressist vabanemise, piisava energiahulga, ning ei lase kaalul tõusta. Kui vaja siis tee ka päevaseid tukastusi.

- Füüsiline lähedus

Igasugune füüsiline lähedus hoiab samuti noorena. Seks tekitab õnnehormoone, tõstab eluga rahulolu tunnet ning on hea südamele ja veresoonkonnale. Teadlaste hinnangul paistavad inimesed, kes elavad regulaarset seksuaalelu, teistest 10 aastat nooremana. Teaduslikult on kinnitatud, et regulaarne seks pikendab ka elu.