Kuigi poose on tõesti määratult palju, on hulk häid põhjuseid, miks eelistada misjonäripoosi. Esiteks annab see võimaluse vaadata teineteisele silma ja seeläbi jagada tundeid. Teiseks, see maksimeerib nahakontakti ning annab võimaluse kätega jõuda enam-vähem igasse keha piirkonda. Kolmandaks, olete teineteisele suudlemiseks lähedal. Misjonäri poos on samuti üks parimaid asendeid kliitori stimuleerimiseks, kuigi kõigil see ei pruugi nii toimida. Põhjuseks võib lihtsalt olla erinev anatoomia. Vastavalt uuringutele on naistel, kel on keeruline orgasmi saada väiksem kliitor, mis asub 5-6 mm kaugemal vagiina avast.

Misjonäri poos on meestele suurepärane, sest annab neile võimaluse kontrollida liikumise rütmi ja sügavust. Meestele, kes kardavad enneaegset seemnepurset, annab see mõningase kontrolli stimulatsiooni taseme üle, mis võimaldab orgasmi ajastada. Sa küll ei öelnud, kas teil on lapsi, kuid väidetavalt on misjonäri poos parim viljastumiseks.

Kui oled mures ühekülgsuse pärast, võid olukorda vürtsitada, asetades jalad tema kätele või õlgadele. Riskantse seikluse hõngu võib misjonäri poosile lisada, kui lased silmad kinni siduda.

Miks mitte katsetada paaridele mõeldud sekslelusid. Alustuseks on suurepärane We-Vibe Sync. See on vibraator, mis stimuleerib üheaegselt mõlemat partnerit suguakti käigus.

Muidugi võib ka misjonäri poosile vahelduseks kasutada teisi asendeid. Vahetage rollid – sina peal ja tema all. Pane enda jalg abikaasa kahe jala vahele. Naised leiavad tihti, et see asend on naudinguküllane, sest annab neile võimaluse kontrollida rütmi.

Siiski pean hoiatama, et kuigi mõnedele paaridele sobib uute poosidega katsetamine hästi, võib see osutuda ka lõksuks. Poose vahetades läheb aega rütmi ja sobiva asendi leidmisele ning puseledes võib hasart ja kirg hoopis kustuda.

Teinekord võibki olla küllalt katsetusest, et õppida hindama seda, mis juba hästi toimib. Kuigi imetlen sinu soovi seksielu elavdada, siis ära unusta, et juba praegu näib sul olevat parem seksielu, kui enamikel inimestel. Seega: „Seda, mis töötab, pole vaja parandada“."