Jalaluumurru või muu sarnase vigastuse järel vajatakse tavaliselt karke või küünarkeppe vaid mõneks päevaks või nädalaks. Seega pole vaja invavahendeid endale koju seisma osta. Karkude ja küünarkeppide laenutus maksab 0,24 € päevas. Mugavam on kargud endale vajaminevaks perioodiks laenutada ning pärast kasutusvajaduse lõppu ettevõttesse tagastada. Nii ei jää abivahendid kasutuna seisma.

2. Abivahendit laenutades on remont ja hooldus tasuta

Erinevate abivahendite laenutamise üks suur eelis on tasuta remondi ja hoolduse võimalus. Näiteks on ratastooli või elektrilise hooldusvoodi puhul väga tähtis, et abivahend oleks väga heas korras ja hooldatud.

Abivahendi laenutamise korral saad alati pöörduda OÜ ITAK teeninduspunkti ning meie mehaanikud vaatavad abivahendi üle. Vajadusel ja võimalusel teostatakse hooldusremonti ka kodus. Ükskõik, kas mure on ratastooli kummide pumpamisega või hoopis hooldusvoodi reguleerimisega, siis meilt laenutatud abivahendile on remont ja hooldus tasuta.

3. Tervisliku seisundi muutudes võib vaja minna uut abivahendit

Kui inimese tervislik seisund kas paraneb või halveneb, võib muutuda ka abivahendi vajadus. Näiteks kui käimisraamiga liikumine on muutunud raskemaks ning vaja võib minna juba ratastooli, siis abivahendit laenutades saad kergesti selle ümber vahetada. Sel juhul valitakse koos spetsialistiga uus ja sobiv abivahend. Kui oled aga abivahendi endale välja ostnud, võib see jääda kasutuna seisma ning ilmselt oled sellele kulutanud ka rohkem raha kui laenutades.

4. Abivahendi laenutamine on soodsam kui ostmine

Invaabivahendeid on võimalik laenutada ka riigipoolse soodustusega. Paljude keerulisemate abivahendite, nagu ratastoolide, elektriliste hooldusvoodite ning tugiraamide müügihinnad võivad olla väga kõrged. See tähendab, et abivahendit ostes pead korraga välja käima suurema summa. Invaabivahendit laenutades maksad renti aga iga kuu eest. Näiteks rulaatori sooduslaenutus 30 päevaks maksab 2,40 €. Seega on invaabivahendi laenutamine majanduslikult mõttekam ja murevabam.

Abivahendite laenutamine

Loe abivahendite laenutamise kohta lähemalt siit.

Vaata laenutustooteid SIIT.

Jaga
Kommentaarid