Esimene on majandus, rahandus ja krüptorahandus, kus ta konsulteerib, õpetab inimesi ja investeerib erinevatesse varaklassidesse. Asse on ka Eesti Krüptoraha Liidu kaasasutaja. Ta on ühtlasi ka Change Invest start-up’i nõukogu liige, mille omanik Kristjan Kangro on ka meil saates käinud.

Teine kodune valdkond, kus Asse täna toimetab, on vaimsus, kus ta arendab ja õpib sügavuti metafüüsikat koos rahvusvahelise Modernse Müstikakooliga. Ta tervendab, on vaimne giid ja aitab inimestel nende tõelist potentsiaali avastada.

Podcast’i „Ausad mehed“ tegija ja kirjanik Chris Kala on võtnud appi ka podcast’i „Ausad naised“ juhid Enely ja Elise, kellega koos vesteldakse tuntud krüptorahaeksperdi Asse Saugaga.

„Mingi hetk olin tugevalt ennast vandenõu valdkonda sisse juurutanud. Uurisin ja lugesin igasugu materjali nii 9/11 sündmuse, Bilderbergide grupi ja kõige muu kohta. See oli periood, kus väravad avanesid ja ühelt poolt toimus meeletu ärkamine, samas teiselt poolt tõi meeletu viha, trotsi ja lootusetuse tunde raha vastu. Sealt tekkiski esmane viha raha vastu, sest ma alateadlikult hakkasin andma hinnanguid, et raha on kõiges süüdi, mis maailmas justkui halvasti on,“ kirjeldab Asse saate alguses enda suhet rahaga, kui ta oli noorem ja kogenematu.

Kuula saadet ja saa teada, mismoodi suudab Asse kahes täiesti eraldiseisvas valdkonnas, nagu vaimsus ja ärimaailm, korraga toimetada.