1. Näopuhastaja.

Sisaldagu puhastuspiimad või -salvrätikud kuitahes erilisi ja tõhusaid koostisosi, need ained viibivad nahal kõigest mõnikümmend sekundit. Imesid selle napi ajaga ei juhtu! Näopuhastaja olulisimad omadused on efektiivne puhastus ja leebus naha vastu. Seevastu seerumite ja päevakreemide koha pealt koonerdada ei maksa, kuna need toimeained imenduvad naha sisse.

2. Huuleläige.

Huuleläike ülesanne on lisada huultele sära ja pisut värvi. Niiehknii kulub huuleläige suult kiiresti, olgu kõne all kallis või odav toode.

3. Küünelakk.

Luksusmärkide küünelaki puhul maksad pigem brändi nime ja kauni kujundusega pudelikese eest. Korraliku küünelaki saad ka soodsamast hinnaklassist.

4. Näopaberid.

Rasu imavate ja nahka matistavate näopaberite tööpõhimõte on sama nii kulukate kui odavamate märkide puhul. Lõppkokkuvõttes võib rasuselt läikivat nahka tupsutada kasvõi tualettpaberiga!

5. Ripsmetušš.

Mõistagi on glamuursetes vutlarites ripsmetušid head, kuid alati tasub katsetada ka soodsamate märkidega – nii mõnigi on siit häid leide avastanud.

6. Dušigeel.

Nagu näopaberitega, on ka dušigeeli puhul – lõppkokkuvõttes jõuavad nad kõik kanalisatsiooni! Kes soovib luksuslikumat käteseepi või dušigeeli, võib säästupakendis pesuvahendi kaunisse pumppudelisse ümber valada. Või kasutada ökoloogilisemat tükiseepi, millest plastjäätmeid ei teki.

7. Puuder.

Erinevused kulukate ja soodsate puudrite vahel pole suured (seda enam, et puudrit jääb näol vaevu näha!), välja arvatud, kui vaja läheb nahka kuivatavat talki. Viimasel juhul tasub vaadata kallimate märkide poole.

8. Päikesekaitsekreem.

Piisavalt kõrge kaitsefaktor teeb oma töö ära ehk kaitseb kahjulike UV-kiirte eest ka siis, kui see on supermarketist ostetud. Suurimad erinevused kallite ja odavate päikesekreemide osas puudutavad nende koostist, kuid iseäranis kehale määrituna pole sel kriitilist tähtsust. Näole sobilikku, piisavalt kerge koostisega ja hästi imenduvat päikesekreemi tasub hoolikamalt otsida.