Mul on alati olnud üsna normaalne näonahk, mitte liialt kuiv või liialt rasune. Olen kasutanud minimaalselt igasuguseid puudreid-jumestuskreeme ning sageli maal olles puhastanud nägu vaid värske kaevuveega. Kuid pärast teise lapse sündi olen enese suhtes kriitilisemaks muutunud. Ja kui lisada siia asjaolu, et olen väga väljendusrikas inimene ning mängin palju oma miimikaga, siis täna näen peeglisse vaadates mitmeid murekohti, mida võiksid mõningad näohooldustooted siluda.

Mu silmaümbruses on tugevad naerukurrud ja otsmikul kurjusekorts. Neist viimane tekitab mulle enim peavalu. Olen isegi korra käinud konsultatsioonil botuliinisüsti teemal, sellega on võimalik kurjusekortsu ilmumist ennetada, aga ka seda eemaldada. See on kiireim ja efektiivseim moodus unustada loomulik vananemine ning saavutada taas sile beebinahk. Siiski tundus see meetod minu jaoks liiga tehislik. Olen jõudnud järeldusele, et kui ennast poputada, siis pigem ikkagi võimalikult loomulikul teel, kasutades selleks kvaliteetseid ja puhtaid hooldustooteid. Praegu kasutan ma igapäevaselt vananemisvastast seerumit ja kreemi, mis parandavad naha kvaliteeti sügavuti. Kõik minu tooted on hüpoallergeensed ja parabeenivabad. Olen allergik ja see välistab igasugused kahtlased keemiat täis potsikud.

Viimastel aastatel on aina rohkem räägitud sellest, et naha noorendamiseks ja kortsude vähendamiseks on vajalik kollageen. See spetsiifiline proteiin pinguldab ja silub nahka ning aitab kaasa naha uuenemisele ja taastumisele. Tänapäeval pakub turg mitmeid toidulisandeid, kosmeetikatooteid ja kreeme, mis sisaldavad nahka noorendavat kollageeni. Tõde on aga see, et paljudes nendes toodetes on kollageen küll sees, kuid sellel ei ole praktiliselt mingit mõju, kuna kollageenimolekul on liiga suur ega suuda nahka läbida. Nii jääb see spetsiifiline proteiin lihtsalt meile nahale, kust see maha kulub või pesuga eemaldatakse. Seepärast tundus mulle ahvatlev proovida magusat passioniviljamaitselist Dermanutrix Drinkable Collagen suukaudset geeli, mida on lihtne ning meeldiv kasutada. Seda võib tarbida otse pakist või lahustada vedelikuga. Ja kui geeli sel moel manustada, imendub 90% joodud kollageenist organismi ning koguneb nahas, muutes selle nooremaks ja säravamaks. Lisaks annab see positiivse mõju juustele ja küüntele, aga ka liigestele ning seedimisele. Olles nüüd juba nädalaid igal hommikul ja lõunaajal rikastanud oma toidukorda kollageeniga, märkan välimuses uut sära, mu nahk tundub tõepoolest elastsem ja niisutatum. Mina olen rahul ja rohkemgi veel! Loomulikult ei tasu unustada, et viiekümneselt ei saa välja näha nagu kahekümneaastane, kuid igas vanuses saab omada tervet, nooruslikku ja säravat nahka.

Kõigil soovijatel on samuti võimalik oma välimust värskendada ja 
kortsukesi vähendada Dermanutrix Drinkable Collagen toidulisandiga.
Oktoobris on toode 20% soodsam, kui kasutad www.rosena.ee e-poes sooduskoodi KOLLAGEEN.

Jaga
Kommentaarid