Kõik tunduvad täna kuidagi tõsised ja tahaksid nendega liituda kui see tähendab eesmärkide saavutamist. Mõistuseplaneet Merkuur on morn, kui siseneb ambitsioonika Kaljukitse tähtkujusse, kus liitub Saturni, Pluuto, päikese ja Veenusega. Vahetad sinise taeva maakaartide ja vahendite vastu, mis aitavad sul ennast üleval pidada kuniks Kaljukitse mõju kestab.

Sõnn

Keegi võib pakkuda sulle elu võimalust, kuid ära hüppa pea ees uuele võimalusele vastu enne, kui sa pole teinud põhjalikku eeltööd ja teinud endale selgeks kõik üksikasjad. Kipud täna kiirustama ja võid avastada, et mereäärne krunt, mille ostsid on hoopis soine sääskedepesa.  Õnneks on su reaalsusefilter korras, võimaldades läbi näha võimalikke pettusi, olgu need siis tahtlikud või mitte. Tee seda, milles oled veendunud selle asemel, et unistustel end eksiteele viia.

Kaksikud

Sul pole mingit huvi osaleda pinnapealsetes vestlustes, mis viimasel ajal täidavad su vaba aega. Usud, et on väike võimalus korda saada oma rahalised suhted. Võid isegi muretseda, et su võimalus kokku leppida võib kaduda enne kui sa selleni jõuad. Ükskõik, kas võtad eluasemelaenu, autoliisingu või lihtsalt väikelaenu, loe hoolsalt läbi tingimused enne kui kuhugi alla kirjutad. Informeeritus tagab sulle tugeva positsiooni läbirääkimistel.

Vähk

Ehkki tunned end üsna mugavalt oma olukorras, võivad käimasolevas vaidluses su argumendid jääda sinu valitsevate tunnete varju. On äärmiselt vajalik panna vastane silmitsi seisma ümberlükkamatute andmetega, mitte pehmete seisukohtadega. Muidugi poleks kuigi tark ignoreerida oma tundeid, kuid ära siiski kasuta neid oma argumendina. Õnneks tekib selles vaidluses suurepärane võimalus tähendusrikka vahetuskauba tegemiseks. Kui saad probleemist rääkida, saad selle ka lahendatud.

Lõvi

Eilne optimism on muundunud tänaseks realismiks. Oled vähem huvitunud praeguse olukorra potentsiaalist kui selle hetkeseisust. Selle asemel, et kujutada silme ees ette tervet protsessi, tegeled sina ainult esimese kahe sammuga. Kuid ära lase kasvaval murel oma jõudluse pärast oma unistusi maha matta. Keskendu oma pingutustele tänases päevas ja hari samal ajal oma unistustepõldu tulevaste seiklustega. Ärata üles otsusekindlus ja mine magama rahulolevalt.

Neitsi 

Võid rakendada oma loovuse jõu suhtluse kõigisse vormidesse ning inimestevahelisse koostöösse. Oled kõige jõudsam kui tunned lusti oma tegutsemisest, kuid oled nii innukas saavutamaks midagi käegakatsutavat, et sa ei taha võtta mängimiseks aega. Püüa mõista südamest tuleva nalja ning võimsa väljakutse omavahelist sidet, nii leiad lahenduse ka oma dilemmale. Nali võib olla katalüsaatoriks vestlusele, mis võib muuta su elu. Võta kergelt ja sukeldu sügavale.

Kaalud

Vahel pead tõmbama tagasi end sotsiaalsest mürast ja keskenduma oma vajadustele. Kuid selline hellitamine ei tähenda kohustuste vältimist. Oled huvitatud oma koduste kohustuste ümbervaatamisest. Üks põhjus oma kohustuste ümberhindamiseks pereliikmete suhtes on see, et saad hiljem minna rahulikult tagasi sinna kust põgenesid, teades, et sul on kodus kindel vundament. See protsess tähendab muuhulgas, et pead tuulutama ka oma isiklikke mõtteid ja tundeid, puhastades suhted igasugustest saladustest. Ehkki võid karta, et keerutad tolmu iilmaaegu üles, üllatud, kuidas aus suhtlus lammutab kaose ja segaduse.

Skorpion

Täna pole sul võimalik oma väsinud aju puhata, kuna pead mõtlema igasugu tähtsaid mõtteid. Sinu keeruline vaimne protsess on innustunud sinu kirest luua seoseid erinevate asjade vahel, mida oled õppinud. Ehkki teised võivad ärrituda sinu sondeerivate küsimuste peale, ei mõista nad ilmtingimata, kui motiveeritud sa oled selle info kogumisel. Puuduvate lülide leidmine praegu toimuvate sündmuste ning mälestuste vahel võib olla preemiaks tehtud raske töö eest. Järjekindlus on sinu parim liitlane saladuse lahendamisel.

Ambur

Võid olla uppunud rahaliste tehingute faktidesse ja arvudesse. Kas koostad eelarvet koduremondi jaoks hinnates oma igapäevaseid kulutusi või hindad äriinvesteeringu teostatavust, kõik sõltub sellest, millised vahendid sul olemas on ja kuidas sa soovid nende abil saavutada maksimaalset kasu.  Kuid su ajutine kiindumus rahasse on ainult laiema probleemi sümptom: arutled endamisi, mida sa elult tegelikult tahad. Oma baasvajaduste väljaselgitamine on vajalik samm rahulduse saavutamiseks.

Kaljukits

Oled täna energiline ja teotahteline ning on oluline võtta sellest kõik kuniks see kestab. Ehkki võid olla ehmunutd kõigi tõsiste küsimuste tõttu, mis täna pähe tulevad, oled täielikult valmis kõigi keeruliste hetkedega toime tulemiseks, mis sinu ellu võivad tulla. Hoia üks silm kalendril ja teine oma kellal, tee nimekirju, sea paika prioriteedid ja piirid ning tea, et võid teha imelisi asju, kui alustad kohe.

Veevalaja

Su isiklik suhtluskanal teiste dimensioonide vahel on täna avatud, lubades su vaimsetel juhtidel, inglitel ja esivanematel sinuga otse suhelda. Need dialoogid müstiliste olevustega teevad sind selle tarkuse pärijaks ja edasiandjaks. Ära püüa seda protsessi kuidagi mõistusega võtta. Kui pead, nimeta seda oma sisemiseks hääleks, kujutlusvõimeks. Kui sa pole võimeline sellisel kujul olevat abi vastu võtma, võid alati loota Charles Dickensi sõnadele: „Armastav süda on tõeliseim tarkus.“.

Kalad

Su elu keerleb sinu sotsiaalsete suhete ümber. Su sõbrad ja kolleegid tähendavad sinu jaoks palju, nagu ka nende mõtted ja seisukohad. Pead panema piirid mujale, kui soovid saavutada oma isiklikke eesmärke. Sa ei tohiks nüüd tõmbuda oma kesta, vaid eristama oma vajadused teiste omadest, et võiksid mõista, mis sinu jaoks tähtis on.  Prioriteetide ümberhindamine määrab suuna tulevikuks. Saad teha ainult häid valikuid, kui tead, mida tahad ning ei tee vaid seda, mida teised sinult ootavad.

Allikas: Tarot.com