Kui oled juba mõnda aega üksik olnud, on kerge kujutleda, et see, kes sulle pisutki tähelepanu pöörab, ongi just see, kellega võiksid end siduda. Enne kui ülepeakaela uude suhtesse tormad, võta endale aega, et õppida armastama iseend!

1. Valluta kogu voodi!
Kas oled siiani uinunud harjumuspäraselt ühel kindlal voodipoolel? Aga miks? See on ometi sinu voodi – siruta end välja, laiuta mõnuga! Naudi sügavat und ja puhka end korralikult välja!

2. Hoia end vormis
Liitu mõne spordiklubiga, võimle hommikul, käi/jookse väljas üks tiir. Leia midagi, mis sulle sobib. Joogatunnis näiteks õpid lisaks ka lõõgastuma ja rahunema. Või mine tantsukursustele, ka see on suurepärane võimalus end liigutada ja suhelda uute inimestega.

3. Õpi võõrkeelt
Vali keel, mida oled alati tahtnud õppida. See ei pea olema midagi praktilist. See on midagi ainult sinu jaoks.

4. Hakka vabatahtlikuks
Anneta oma aega, tehes midagi, mis teeb ka su enda südamele head! Saad kedagi aidates tõsta ka oma enesehinnangut. Uuringudki on näidanud, et regulaarselt vabatahtlikku tööd tegevad inimesed on õnnelikumad kui need, kes seda ei tee.

5. Hakka eksperdiks
Vali mõni teema, millest tahaksid rohkem teada ja sukeldu selle uurimisse. Otsi vajalikke materjale internetist, raamatukogust, arhiividest.

6. Külasta sõpru
Olete sõpradega juba ammu arutanud, et võiks kokku saada. Tehke seda just nüüd – helista ja leppige kohtumine kokku! 

7. Leia endale hobi

Hakka maalima või tee käsitööd või pane automudeleid kokku või mine ratsutama või mida iganes. Proovi erinevaid asju – kui üks ei meeldi, vali midagi muud. Tehes midagi, mida tõesti naudid, ei tunne sa end nii üksikuna.

8. Hakka raamatut kirjutama
Kui oled seda soovi kogu aeg edasi lükanud, siis võta lihtsalt märkmik ja hakka iga päev kirjutama. Algul polegi niiväga tähtis, mis see just on. Lihtsalt kirjuta!

9. Plaani oma tulevikku
Tee plaane ja unista. Unista suurelt! 

10. Veeda perega aega
Veeda rohkem aega oma vanemate, õdede-vendade, tädide-onude ja teiste sugulastega. Küsi küsimusi, mida pole varem küsinud – õppige üksteist veelgi paremini tundma!

11. Õpi lahkust

Tee iga päev midagi head – aita kedagi tänaval või toidupoes, polikliinikus, kohvikus. Tibatillukegi tähelepanuavaldus võib tuua kellegi päeva päikese!

12. Õpi kokkama

Mine kokanduskursusele või katseta videote, raamatute abil. Õpi selgeks, kuidas valmistada seni keerulisena tundunud hõrgutisi ning korralda sõpradele ja perele üllatus-õhtusöök!

13. Tee midagi, mis sind hirmutab
Tee midagi, mida oled alati peljanud või kõneta võõrast, kes on sulle juba ammugi silma jäänud. Sul pole midagi kaotada, hoopis saad juurde enesekindlust. Või vähemasti ühe väikese seikluse!

14. Paiguta mööblit ringi

Tee kodus värskendavaid muudatusi, leides kappidele, riiulitele, diivanile uusi kohti. See on ju sinu kodu – kes sind takistab?!


15. Sõnasta endale, milline on sinu meelest ideaalne partner
ja neid samu omadusi, mida soovid partneris, arenda ka iseendas. Pole ju saladus, et esmalt pead armastama iseennast, alles siis saad tõeliselt armastada teist inimest. Lõppude lõpuks oled sa ju iseendaga seotud terve oma elu, nii et on viimane aeg saada enese parimaks sõbraks!

Allikas: truthinsideofyou.org