Armastus. Kevadine värskus ja kohustused ei käi kokku, kuid sina suudad ühendada armurõõmu vastutustundega. Töö. Mida ülemus tahab, sellest on praegu raske aru saada. Raha. Soovid soetada kõike ilusat ja uut, et porine varakevad seljataha jätta.

SÕNN

Armastus. Väikesed romantilised üllatused turgutavad suhet. Töö. Praegu suudad lahendada neid ülesandeid, milleks talvel jaksu ei olnud. Raha. Võimalik, et sulle tehakse ahvatlev finantsiline pakkumine.

KAKSIKUD

Armastus. Mehelik planeet Marss kingib sulle kirglikke emotsioone. Suudad tantsida tangot nii reaalselt kui ka virtuaalselt. Töö. Elujõudu jagub ja töö edeneb. Raha. Tango tantsimine mitmel armurindel võib üpris kulukaks ettevõtmiseks osutuda.

VÄHK

Armastus. Sinu meeleolu muutub nagu kevadine ilm. Õnneks on praegu su tujudes palju õitsemist, mis teeb sind partneri silmis võluvalt lummavaks. Töö. Tahad astuda järgmise suure sammu karjääriredelil. Raha. Oskad tuludel ja kuludel silma peal hoida.

LÕVI

Armastus. Uus kevad, uued silmarõõmud. Praegu ei mõtle sa tagajärgedele, vaid naudid oleviku võimalusi. Töö. Suudad koormusega toime tulla, kuid see tuleb tervise arvelt. Raha. Stabiilne aeg.

 

NEITSI

Armastus. Romantiline elevus teeb elu elamisväärseks. Praegu on maiste naudingute aeg. Töö. Paradoksaalne periood – tasud suurenevad, tehtava töö hulk väheneb. Raha. Prioriteediks on emotsionaalsed ostud, nagu lilled, kontserdipiletid ja šokolaad.

KAALUD

Armastus. Muretsemiseks pole põhjust, iga kohtumine ja lahkumine toimub just õigel ajal. Töö. Õhus on särinat! Kellelgi on vist närvid läbi ning see mõjutab kogu meeskonna mikrokliimat. Raha. Turgutad ennast emotsionaalsete ostudega.

SKORPION

Armastus. Kallim annab endast parima, et sind mõista, kuid sellest sulle ei piisa. Vajad praegu telepaatilist romantikat. Töö. Oled puhkuse ära unustanud. Väsinuna pole tulemused just kiita. Raha. Nii kui suurenevad sissetulekud, suurenevad ka väljaminekud – Murphy seadus!

 

AMBUR

Armastus. Otsid uusi elamusi, et armusuhet vürtsitada. Töö. Mine muutustega kaasa, sest need toovad häid lahendusi, millest ammu oled unistanud. Raha. Väikesed valearvestused põhjustavad sekeldusi.

 

KALJUKITS

Armastus. Väikesest vestlusest võib kasvada saatuslik suhe. On seda siis sinu ellu praegu vaja? Töö. Töömaht kasvab ning kuidagi tuleb hakata aega juurde leiutama. Raha. Oled oste tehes tavalisest konservatiivsem.

VEEVALAJA

Armastus. Sõbral on sõnum, mis mõjutab sind rohkem, kui sa tahaksid. Töö. Kui mõlgutad töökoha vahetamise mõtet, siis praegu pole selleks sobiv aeg. Raha. Sõbrad on sinu suhtes helded.

KALAD

Armastus. Mõistuse ja tunnete konflikt on sind ära väsitanud, kuid lahendust polegi nii lihtne leida. Töö. Ideid on kuhjaga, jõuaks ainult kõike teoks teha. Raha. Sul on piisavalt maksejõudu, et ennast hästi tunda.