Üritasin“tervislikul päeval” toituda kergemalt. Mitte et ma muidu tervislikult ei toituks — püüan ikka nii palju kui võimalik teha süüa kodus. Esiteks tuleb odavam, teiseks tean täpselt, mida toidu sisse panen

Päeva alustasin kell 9, käisin pesus ja siis tegin nagu ikka hommikukohvi. Kõrvale putru piimaga. Sellesse juba keetmise ajal lisasin pähklivõid ja natuke mustikamoosi, et rohkem maitset oleks. Kaunistasin banaani ja vaarikatega ning peale puistasin kookoshelbeid.

Lõunaks võtsin stuudiosse kaasa eelmisel päeval kodus valmistatud salati. Koostis: ahjukartul, krõbe peekon, keedumuna, rukkola, kirsstomat, punane sibul, hapukoore-majoneesi-oliivõlikaste. See oli umbes kell 13.

Kell 16 käisin poes, ostsin vahepalaks smuutit ja pärast seda liikusin poksitrenni. Enne trenni on mõnus, kui kõht ei ole liialt täispugitud. On lihtsam ja kergem harjutusi teha ja ei hakka pistma.

Õhtuks valmistasin kerge kanasalati ja läksin suhteliselt vara magama, kuna uni tikkus peale.

Üldkokkuvõttes võiksin öelda, et kogu päeva jooksul on väga palju energiat ja mõnus kerge olla. Ei olnud sellist rasket ülesöömisetunnet. Uni oli ka sügav ja ei pidanud kaua voodis vähklema.