32aastane naine tunnistas, et tal oli eelnevalt väga halb suhe oma kehaga: “Ma olin väga haige, aga mu keha oli mulle tohutu kinnisidee.”

Kuid teise pildi kohta, mille ta tegi päev peale Põhja-Ameerikas tähistatavaid tänupühasid — millega käib kaasas ka suur sööming — kirjutas Dunham, kui palju enesekindlamalt ta end praegu oma kehas tunneb. “Ma olen õnnelik, uhke ja tervenemas ning nii peakski see keha mulle fetišina mõjuma ja ma peaksin olema tänulik.”

Dunhami kolm miljonit jälgijat võtsid selle postituse väga suure rõõmuga vastu ja kiitsid näitlejatari julguse eest. “Ilu võib näha ka selles, kui armastad iseennast olenemata sellest, milline kehakuju sul on,” kirjutas üks fänn oma kiidusõnad pildi alla.

“Aitäh, et sa tekitad minus alati tunde, et ma võin end armastada,” lisas teine.

See pole ka esimene kord, kui Dunham oma sotsiaalmeedias säärase julgustükiga hakkama saab. Juulis teenis ta plusspunke, kui postitas Instagrami foto, mille all tunnistas, et ta tunneb end täna palju õnnelikumana kui siis, kui ta saledam oli.

Sellegipoolest on naine öelnud, et vahel vaatab ta igatsusega vanemale pildile tagasi, kuid lisas, et tunneb samal ajal ka valu, mida selline elu talle põhjustas.