Ikka tulevad naisterahvad ja paluvad, et loeksin kaarte nende lastele. Kordame siis üle, et lastele EI TOHI MITTE KUNAGI kaarte panna. Alaealistel on kaitse peal, sünniga saadud, neile kaarte lugedes võtan ma kaitse maha, lähen sellest ju läbi. Seda ei tohi teha. Ikka ütlevad mõned naised, et on ennustajaid, kes panevad kaarte ka imikule. Ok. Mul on kahju, et nii tehakse, mul on kahju, et te lasete oma lastele kaarte panna… Hoidke lapsed sellistest asjadest palun eemal! Kaarte võib panna vaid puuetega lastele ja ainult tervise osas. Nendel puudub teatud kaitse…

Samuti ei tohi jagada sotsiaalmeedias vastsündinute fotosid! Imikud on ema väljas, nende enda väli on veel õrnake… Miks te panete oma laste fotod kõigile “vaatamiseks”? On maid, kus ei öelda kunagi isegi lapse nime ega õiget sünniaega kellelegi, on teine nimi ja teine sünnipäev, et pahatahtlik ei saaks mõjutada, aga meil postitavad õnnelikud lapsevanemad vastsündinute fotosid Facebooki!

Ärge tulge kaarte narrima! Küsimused: “kas ma lähen autokooli”, “kas ma lõpetan ülikooli”, “kas ma maksan oma võlad ära” — nendele küsimustele kaartidelt vastuseid küsida on, no kuidas ma viisakalt ütlen… pehmelt öeldes rumal… Mine autokooli, kui tahad minna! Õpi, siis lõpetad ka kooli! Võla maksad ära ikka nii, et teed tööd, teenid raha ja maksad. Kaardid ei tee imet, ei vähenda võlgu.

Kaardid näitavad saatust ja sinu valikute tulemusi. Oma elu ei sätita nende järgi. Kaardid ei ütle, kas sa peaksid minema ülikooli. Seda pead ise teadma. Mulle meeldib, kui inimene tuleb tõsise põhjusega, teemaga, millega ta ise ei saa hakkama, siis ma tunnen, et minust on päriselt abi. Kui tullakse seitsme-kaheksa “kaasakandidaadiga”, siis on see minu jaoks kaartide narrimine.

Mõelge enne oma asjad korralikult läbi, kui otsite vastuseid teispoolsusest, just seda see maagia on. Ei ole valgeid ja musti nõidu, valge on kirik, kõik ülejäänud tuleviku, mineviku ja muu vaatamine — see on must maagia ja sellega mängida või seda narridamina ei soovita!

Ja kui tahate oma elu ja saatuse soperdamisest puhtana hoida, siis ei tohi lasta enda asju vaadata kellelgi, kes võtab õpiku kõrvale ja loeb sealt kaartide tähendusi. See on ka mäng maagiaga. Hoiduge sellest, tuleb kasuks!

Katkend on pärit Kirsti Timmeri uuest raamatust "Taroskoop 2020", mis sündis tänu andele kaarte lugeda.