"Mäletan hästi, kuidas mulle sarnasusest esimest korda räägiti. Olin 16-aastasena sõbra sünnipäeval ja üks noormees, keda ma polnud kunagi näinud, tuli minu juurde ja ütles, et ma näen välja nagu Rachel sarjast "Suits"," meenutab Danielle. Alguses oli see tore nali, ent mida kuulsamaks Meghan sai, seda tihedamini tulid ka kommentaarid. Mullu luges naine naljaviluks ka kokku, et ühe õhtu jooksul mainiti talle 23 erineva inimese poolt nende sarnasust.

"Mu lemmikmoment oli see, kui päev pärast kuninglikku pulma tegin modellitööd hertsoginna pulmakleidi koopiat kandes. Mind koheldi terve päev nagu printsessi," meenutab Danielle. Ent kõige krooniks oli siiski eelmine reede, kui Meghan ja Harry Austraalias rahva sekka läksid. "See oli imeline, nad on nii malbed, tagasihoidlikud ja sõbralikud," kommenteeris austraallanna. "Seal oli nii palju inimesi, kellest väga mitu tundis vajadust märkida ära meie sarnasust. See oli tõepoolest vahva, et kui Harry mind silmas, vaatas ta mulle väga ehmunult otsa. Seejärel tulid nad minuga esimesena rääkima," meenutab Danielle.

Kallis lugeja, kas ka sina arvad, et lisaks ühisele huvile tervislike eluviiside vastu, on naised ka erakordselt sarnased?