“Austus ja tunded teineteise vastu. Olen romantik ja ei oskaks olla suhtes, kus üks või teine on puudulik,” kinnitab Lass. “Täiesti võimalik, et emotsioonid ja kirg on mu ­Achilleuse kand, võib-olla peaksin olema realistlikum…

Ei, mul on vaja liblikaid ja ma armastan kõrvadega. Põhimõtteliselt võib armastuses mulle kõike kokku lubada, jään uskuma, sest tahan uskuda! Huumorit peab ka olema, ma ei taha iseennast liiga tõsiselt võtta ja eelistan ka, kui mu tuttavatel ja partneril on võime elu ja enda üle nalja teha. Kogu see solvumise ja lumehelbekeste teema on öak.”

Liis teab, et armastus on pime ja animal magnetism töötab huvitavaid teid pidi. “Kui südames on ruumi, siis võib armumine tabada ootamatult, vähemalt minuga on niimoodi. Üldiselt mind mu intuitsioon väga ei peta,” tõdeb naine. “Hea mees on lihtne ja usaldusväärne — mu abikaasa armas­­tab seda lauset enda kirjeldamiseks kasutada ja õigustatult. Keerulise inimesega on alguses põnev, aga hiljem tülikas. Aktiivse inimese elus on muid stressoreid nii palju, et lähisuhe ja kodu võiks olla üks paik, kus on alati chill. Sama käib naise kohta muidugi — mehele peab pakkuma samasugust meelekindlust. Ja ikkagi naiselikkust. Heteromehel, olgem ausad, on ikkagi naist vaja."