Simpsoni personaaltreener Harley Pasternak rääkis ajakirjale People, et pärast märtsis kolmanda lapse sünnitamist muutis Simpson täielikult oma elustiili. Nii õnnestus tal raseduse ja terviseprobleemide tõttu 110 kilogrammini kerkinud kehakaal sügiseks langetada 65-ni.

“Olin teda abistanud ka eelmiste sünnituste järel, aga seekordne oli erinev, kuna lapse sünni järel oli tema kehakaal juba 110 kilogrammi. See oli omal mitme järjestikuse raseduse tagajärg,” rääkis treener, kelle sõnul otsustati trennisaalis rassima tormamise asemel eelkõige keskenduda tervikliku elustiili loomisele.

“Jah, ta tegi trenni, aga tõeline muutus seisnes selles, mida ta vabal ajal tegi. Ta oli väga motiveeritud ja positiivne ning võttis hoiaku, et viimasel kümnendil pole keha justkui talle endale kuulunud — mitte halvas mõttes, aga ta keha põhieesmärk oli ligi kümnendi uue elu loomine, aga nüüd jälle tema enda oma.”

Esimene samm Simpsoni jaoks oli lihtne, kuna talle meeldib jalutada — 6000 sammu päevas, eesmärk, mis tasapisi kasvatati 12 000 sammule. Simpson muutis ka dieeti, mis nägi ette kolme söögikorda päevas.

Pasternak andis näitlejannale distsipliini säilitamiseks viis igapäevast ülesannet: kõndida vajalikud sammud täis, olla tund aega päevas tehnoloogiast eemal, magada korralikult, toituda tervislikult ja treenida.

"Ma korrutan alati mantrat, et normaalse eluviisiga saab inimene saledaks, aga jõusaalis toonusesse. Jessica käis mõned korrad nädalas jõusaalis, kuid seal andis ta oma kehale viimase lihvi. Kõige suurem muudatus oli ikkagi elustiill, mis aitas tal niivõrd palju kaalu langetada," ütles Pasternak.

Allikas: People