Selleks tuleb jälgida neid portaali Bright Side jagatud lihtsaid nippe, mis võimaldavad esimesi tulemusi märgata juba esimese kuu möödudes:

1. Liiguta tervet oma keha, ära treeni vaid rinnalihaseid

Jah, rinnalihaste treenimine muudab rinnad pringimaks ja täidlasemaks, aga tehniliselt võttes ei ole võimalik tisse tõsta, sest need koosnevad tegelikult rasvkoest ja piimanäärmetest. Küll aga saad vormida neid ümbritsevaid lihaseid, et rinnad oleksid paremas toonuses. Kõigest rinnalihaste treenimisest siinkohal ei piisa. Sa pead kaasama treeningusse kogu oma ülakeha.

2. Vaata üle oma kehahoiak

Õige kehahoiak ei paranda mitte ainult sinu väljanägemist, aga vähendab ka kehale langevat stressi, mis võib olla põhjuseks, miks su rinnad inetult ripuvad. Boonusena hoiab õige asendi hoidmine ära ka õla- ja seljavalud.

Pea meeles, et sa seisaksid õlad taga, pea sirgelt ja kõht sees. Kujuta ette, et seisad seina vastas ja keegi mõõdab su pikkust — just see on õige kehaasend!

3. Vali õige sportrinnahoidja, mis toestab su rindu kui trenni teed

Hästiistuv sportrinnahoidja tagab, et su rinnad on toestatud ja vähendab neile langevat koormust. Õige rinnahoidja peaks vähendama sportimise ajal rindade liikumist, aga samas ei tohiks see olla liiga kitsas ega takistama vere normaalset liikumist.

Kanna alati intensiivse trenni ajal sportrinnahoidjat, aga pea meeles, et sa ei pea seda alati kandma, näiteks, kui jalutad, ei ole seda vaja. See võib pigem muuta rinnalihased nõrgemaks, mis mõjub siis hoopis vastupidiselt sellele, mida saavutada üritad.

4. Toitu tervislikult ja hoia kaalu

Muidugi ei piisa kõigest õigest toitumisest, et kaunid rinnad saada, aga tasakaalus toidulaud aitab sul hoida ära pideva kaalukõikumise, mis võib kudet hoopis kahjustada.

Lisa toidulauale rasvarikast kala, õlisid, pähkleid ja avokaadosid, mis mõjuvad nahale hästi ja muudavad rinnad pringimaks. Joo ka piisavalt vett, et su nahk oleks elastsem.

5. Kasuta häid nahahooldustooteid

Paraku ei suuda ükski kreem teha imesid, aga spetsiaalsetest nahahooldustoodetest on kasu just naha pindmistel kihtidel ja need võivad muuta selle siledamaks, säravamaks ja niisutatumaks. Vali sellised tooted, mis sobivad sinu nahatüübiga ja ära unusta kasutada ka päikesekaitsekreeme, et nahka kahjulike UV-kiirte eest kaitsta.

6. Masseeri!

Rindade masseerimine stimuleerib nahaalust vereringet ja tugevdab rindkudet.

Masseeri oma rindu iga päev 10-15 minutit suunaga üles poole. Lisaks võid kasutada ka erinevaid õlisid, olenevalt su naha seisundist. Näiteks oliiviõli sisaldab suures koguses antioksüdante, mis parandavad nahatekstuuri ja elastsust.

7. Jäta suitsetamine maha

Suitsetamine panustab naha vananemisprotsessi ning on seotud ka elastiini- ja kollageenisisalduse vähenemisega, mis vastutavad su naha kauni väljanägemise eest. Lisaks mõjub see halvasti vereringele ja aeglustab hapniku ja toitainete jõudmist rakkudesse, mis põhjustab enneaegsete kortsude tekkimisse.