Harris hakkas juba üheksa-aastaselt kaalus juurde võtma, sest ta oli koduõppel, tundis end üksikuna ja lohutuse saamiseks sõi erinevaid kaloririkkaid toite ning kaal hakkas kogunema.

Täiskasvanuks saades avastas naine, et tal ei ole võimalust suhtesse minna, sest mehed ei võta teda tõsiselt, seega ei saa ta luua kellegagi emotsionaalset sidet ja enesekindluse tõstmiseks hakkas naine harrastama üheöösuhteid ning otsis vahepeal lohutust ka alkoholist.

Asi hakkas muutuma paremuse poole, kui Cambria kohtas oma esimest tõelist suhtekaaslast Austinit. Kuid kui naine armus, tunnistas Austin siiski, et naise kehakaal on tema jaoks probleem ning ta peab alla võtma, kui soovib suhet jätkata.

Cambria alustas oma kaalulangetusteekonda, kuid Austini jaoks liiga aeglaselt ja nad läksid lahku. Sel hetkel tegi naine otsuse, et ta ei kavatse enam iialgi lasta kellelgi endale haiget teha oma kehakaalu pärast.

Umbes aasta aja pärast läks naine maovähendusoperatsioonile ja peale operatsiooni langes tema päevane kaloritarbimine 2500 pealt 1000 kalorile. Kahe aasta pärast oli naine kaotanud oma kehakaalust poole. Nüüd käib ta neli korda nädalas trennis ja igal hommikul jooksmas.

Oma sotsiaalmeedia kontodel on ta jaganud pilte oma kaalulangetusest ja paljud naised on öelnud, et see on väga inspireeriv ja julge tegu.

Cambria on nüüd väga õnnelik, et potentsiaalsed suhtekaaslased saavad õppida tundma naist päriselt, mitte ei jää kinni tema kaalunumbrisse.

Allikas: Daily Mail