Seega on igati rõõmustav, et juba paljud inimesed võitlevad selle väära kuvandi vastu ning tegelikult on suur hulk vastassugupoole inimesi, kes eelistavad hoopis kurvikamaid naisi ja neil on selleks mitu head põhjust:

Temaga koos on normaalne süüa, sest kurvikas naine ei loe igat oma suutäit ja naudib toitu, mis ei pea üldse tähendama, et ta sööks üle, ta lihtsalt suhtub söömisesse normaalselt ja kirega.

Teda on hea kallistada, sest olgem ausad, siis vähemalt on, millest kinni võtta. Sulle endale ju ka ei meeldiks kallistada meest, keda on hirm katsuda, sest tekib tunne, et ta läheb kohe pooleks?

Kurvikas naine on positiivsem, sest tal on lihtsam tunda elust rõõmu, kuna ta ei muretse iga sekund oma kaalu, toitumise ja väljanägemise pärast.

Meeste jaoks on üleüldiselt kurvikamad naised atraktiivsemad, see juba on nende loomuses. Eks alati on ka erandeid, aga enamuse meelest on kurvikamad naised seksikamad.

Ja kurvikamad naised on enesekindlamad ning saavad paremini endaga hakkama, sest nad teavad enda väärtust ja neil ei ole pidevalt vaja kontrollida, mitu südamekest nad Instagramis oma uuele pildile said, sest nad hindavad hoopis muid väärtusi.

Allikas: Brightside