Terav valu abaluude vahel

Mis võib olla põhjuseks? Südamerabandus
Kas teadsid, et 30 protsenti inimestest, kes on saanud südamerabanduse, ei tunne klassikalist rinnus tekkivat valu? Kui sind tabab abaluudevaheline või lõuavalu, mis võtab kas hingetuks või ajab iiveldama, siis peaksid pöörduma kiiremas korras arsti poole.

Välgulöök sinu peas

Mis võib olla põhjuseks? Ajuarteri aneurüsm
Kellel poleks siis kunagi peavalu olnud? Kui sa tunned aga tavalise peavalu asemel, nagu oleks tabanud su aju piksenool ja see on valusam kui kunagi varem, siis peaksid kindlasti kohe kiirabi kutsuma!

Valu paremal pool kõhu alaosas

Mis võib olla põhjuseks? Pimesoolepõletik
Valu hakkab tavaliselt kõhu keskosast ning liigub edasi alla paremale. Aja jooksul muutub see aina väljakannatamatuks. Pöördu kindlasti traumapunkti.

Hambavalu, mis äratab su öösel üles

Mis võib olla põhjuseks? Hammaste krigistamine
Pideval hammaste krigistamisel teed sa karuteene hambaemailile. Selleks, et hambad jääksid siiski terveks, peaksid panema aja hambaarsti juurde, et saaksite leida probleemile lahenduse.

Valu selja keskosas koos palavikuga

Mis võib olla põhjuseks? Neerupõletik
Ära eelda, et valu, iiveldus ja seljavalu on tingitud mõnest kõhuviirusest. Neerupõletik areneb edasi uriiniteedesse sattunud bakteritest ning olukord võib muutuda väga tõsiseks. Ära jäta seda tähelepanuta!

Menstruaalvalu, mis ei möödu isegi ravimeid võttes

Mis võib olla põhjuseks? Endometrioos
Endometrioos mõjub takistavalt naise viljakusele. Seda põeb lausa 40-60 protsenti väga suurte menstruaalvaludega naistest. Konsulteeri enda naistearstiga.

Tundlik punkt säärtel

Mis võib olla põhjuseks? Veenitromboos
Tromboosi puhul tasub olla tähelepanelik, kuna see võib jõuda säärtest südameni või ajusse. Ja sel puhul on asi juba väga ohtlik. Mine traumapunkti!

Allikas: Today Health