Luuderohumähis

Peenesta üks peotäis luuderohtu ja pane koos 20 tilga kummeliõliga marli sisse. Alustuseks masseeri tselluliidi all kannatavat piirkonda sooja vee ja kooriva švammi või kindaga. Seejärel kuivata nahk ja määri segu kogu piirkonnale laiali ning seo marliga kinni. Võib veel tugevamalt sideme või laia plaastriga ümber kinni tõmmata, et mähis püsiks ilusti 3-4 tundi peal. Protseduuri on soovitatav teha 2-3 korda nädalas.

Luuderohuvann greibiga

Pane 4 supilusikatäit kuivatatud ja purustatud luuderohu lehti ühe liitri vee sisse 20 minutiks keema. Jäta pooleks tunniks seisma ja nõruta. Lisa saadud tee ja mõned tilgad greibi eeterlikku õli vannivee hulka ja lõdvestu vannis 15 minutit. Pärast vanni masseeri tselluliidi all kannatavat piirkonda sidruni ja apelsini eeterliku õliga.

Maisiõlimähis

Sega kokku 1 tass maisiõli, pool tassi greibimahla ja 2 teelusikatäit kuivatatud tüümiani ning kanna masseerides hoolitsust vajavale piirkonnale. Seejärel mähi seguga kaetud kehaosad toidukilega kinni ja lase pool tundi toimida.

Kookose- ja sidruniõli massaaž

Sega kokku 6 supilusikatäit kookoseõli, 2 supilusikatäit eeterlikku sidruniõli ja 1 supilusikatäis greibimahla. Niisuta švammi õlide seguga ja masseeri sellega hoolitsust vajavaid piirkondi kolm korda nädalas.

Kohvipaksumassaaž

Masseeri ja hõõru tselluliidi all kannatavat piirkonda sooja vee ja švammiga kuni nahk läheb punakaks. Seejärel võta peotäis (kohvitegemisest järele jäänud) kohvipaksu ja kanna ringikujuliste liigutustega nahale. Lõpuks puhasta piirkond sooja vee ja seebiga.

Põldosja tee

Tselluliidiga seespidiselt võitlemiseks soovitame juua kolm tassi põldosja teed päevas (kasutada: 10-15gr 1 liitri vee kohta). Viimane tass võtke just enne uinumist.

Kurgi ja mee kokteil

Purusta ja sega terve kurk ühe sidruni mahla ja lusikatäie meega. Joo väike tassike seda puhastavat kokteili kolm korda päevas: enne hommikusööki kell 7:00, lõunal kell 11:00 ja õhtul kell 17:00.

Allikas: www.sinusiluett.ee