Kuu aja möödudes oli ta väga positiivselt üllatunud, sest tegelikult hakkas ta tulemusi nägema juba üheksandal päeval. Naine nimega Jesse Klein on enda sõnul muidu ka aktiivne, käib mõnel päeval nädalas poksimas, vabal ajal tegeleb pilatese ja joogaga ning nädalavahetusel armastab matkamist. Kuid isegi tema jaoks tundus kolmkümmend päeva järjest sada kükki teha päris hullumeelne mõte. Aga ta otsustas siiski järele proovida.

Tema sõnul võttis see igast tema päevast kõigest 3-5 minutit. Algajad, kes ei ole spordiga eriti sinapeal, võivad enda jaoks igaks juhuks arvestada pigem 7-10 minutit. Alguses suutis Jesse teha järjest 50 kükki ja peale pausi uuesti 50, kuu lõpupoole tegi ta aga neli 25st kordust. Selle kuu aja jooksul oli tal ainult kolm päeva, mil ta neid kükke ei teinud, sest siis käis ta pikal matkal.

Oma esimesi tulemusi nägi ta juba üheksandal päeval, sest talle hakkas tunduma, et tema reied on muutunud silmnähtavalt tugevamaks ja läinud rohkem vormi. Peale ühe kuu möödumist olid tema reied rohkem toonuses, tagumik oli muutunud ümaramaks ja enesetunne oli samuti tunduvalt parem.

Samuti mõjus see hästi tema tervisele. Jesse oli harjunud pea iga päev tegema lõunauinakut, sest ta tundis, et muidu ta oma päeva üle ei ela. Kuid ta asendas lõunauinaku hoopis kükkide tegemisega ja peale mõne päeva möödumist ta tundis, et vajadus väikese uinaku järele on kadunud.

Ta soovitab seda väikest väljakutset kõigil proovida, sest see tõesti võtab igast päevast ainult mõne minuti ja tulemused on kiired tulema.

Allikas: Insider