Aga selleks, et sa tunneksid end nüüd ja edaspidi enesekindlamalt ning julgeksid ilma igasuguse hirmuta oma kurve maailmale näidata, jagame sinuga nende naiste inspireerivaid mõtteid, mis tõestavad, et igal naisel on olemas see “täiuslik rannakeha”.

See on sinu salaretsept:

1. samm: loe nende ägedate naiste mõtted läbi.

2. samm: otsi välja oma lemmikud bikiinid või trikoo ja pane see endale selga.

3. samm: mine randa või basseini äärde ja naudi, sest just sul on maailma kõige ilusam keha!

Instagrami kasutaja @celinarosso: “Meile jagatakse alusetuid lubadusi, kui meile räägitakse asjadest, mis muudavad meid “veatuks”. Nagu me oleksime probleem, mis vajab lahendust.”

Selle asemel peaksid sa Rosso sõnul keskenduma välise asemel hoopis sellele, mis muudab sind seespidiselt kauniks.

Instagrami kasutaja @thesassytruth_: Ma kannan seda, kui ma kaotan 7 kilo… Kõlab tuttavalt? Gia Natalia Narvaezi jaoks küll, aga nüüd usub ta järgevat: “Proovin elada iga päev iseenda reeglite järgi ehk mind ei huvita enam absoluutselt see, mida teised inimesed minust arvavad.”

Instagrami kasutaja @roseybeeme: Ei mingeid enne ja pärast võrdlusi, soovitab pluss-suuruses moeblogija Rosey Blair, kes hindab nüüd igat sentimeetrit, mis ta keha katab: “Sul on ainult üks elu. Mina otsustasin enda oma armastada. See on minu “pärast” foto. See on parim versioon minust endast.”

Instagrami kasutaja @bonniemicheleking: Kui sa kunagi endas kõhkled, pea meeles seda, mida on öelnud Bonnie Michelle King ühe oma suvise trennifoto all: “Endaks jäämine on OK. Kurvid on OK. Lõdisevad kohad su kehal on OK. See, et sul pole “lamedat kõhtu” on OK. Igasugune keha on bikiinikeha, OK? Sinu suvekeha on sinu oma NÜÜD, OK!”

Instagrami kasutaja @iskra: Briti modell Iskra Lawrence teab, et mis tunne on olla tuhandete inimeste silme all ja selleks, et aidata teistel naistel muutuda enesekindlamaks, on ta öelnud: “95% naiste kehasid katab tselluliit. See on loomulik ja meie nahk on ilus täpselt nii nagu see on.”

Instagrami kasutaja @kirsingh: “Ma olen tervislik ja õnnelik ja enesekindel ja olen õppinud, et minu keha on minu oma ning ma kavatsen armastada igat selle sentimeetrit. Seega, ma ütlen seda nii kõvasti, et ka tagumistes ridades olevad inimesed kuuleksid. Kallike, käes on rannahooaeg — mine õue ja ole see beib, kes sa alati olnud oled.”

Allikas: Prevention