1. Soovimine

Kui sa oled alati lihtsalt soovinud olla veidi peenem või rohkem vormis, siis tea, tõenäoliselt seda ei juhtu niipea. Küsid miks? Vastus on lihtne — pelgalt soovimine sind edasi ei vii, vormi saamiseks on vaja sul ka tegutsema hakata.

2. Negatiivne mõtlemine

Kindlasti oled kuulnud lauset, sa lood seda , millest mõtled. Pessimistlik meelelaad sind kohe kindlasti sinu ideaalkaalule läheme ei vii. Selleks, et hakata viljelema elustiili, mis nõuab uusi suuri muutusi ei tohi sa seda vihata või karta. Näiteks ei tohiks sa hommikul ärgata ja tunda juba hirmu selle eest, mida süüa ja kui palju süüa. Muutused peavad tulema siis, kui oled selleks valmis.

Tea, et mida negatiivsemalt sa meelestatud oled, seda raskem on sul ka üleliigsetest kilodest vabaneda.

3. Kiired tulemused

Kes meist ei sooviks treening nädala lõpus peeglisse piiludes ilusaid kõhulihaseid näha? Kahjuks nõuab selline lõpptulemus siiski kõvasti tööd, pingutust ja ka ohtraid tagasilööke.
Kui ootad koheselt tulemusi, pead sa ilmselt üsna pea pettuma, pigem anna endale aega ja varu kannatust. Nii on tulemused püsivamad ja sina õnnelikum.

4. Mitte homme, vaid täna!

Kaalust tahaks alla võtta küll, aga… homme! Või peale seda pidu? Tegelikult iga „homsega”, lükkad sa oma soove edasi ja raiskad oma aega. Alusta kohe täna!

5. Pidev dieeditamine

Dieeditamine ei ole kindlasti jätkusuutlik lahendus kaalulangetamisele. Pigem tekitab see sinu kehale jojo efekti, mis omakorda tähendab seda, et kord võib su kaal küll langeda, kuid hiljem kõik topelt tagasi tulla. Taoline hüplik kaalulangetusmeetod tekitab stressi nii sinule kui sinu kehale.

Allikas: allwomanstalk.com