Jäär

Jäära tähtkujust inimene on väga kõrgete ootustega juba enne, kui ta on oma uue kallimaga suhtesse läinud. See aga hirmutab potentsiaalse uue kallima juba eos minema. Et seda vältida, võiks Jäär proovida natuke rahulikum olla.

Sõnn

Sõnni sodiaagimärgist inimene on veetlev, mistõttu ei ole tal kallima leidmisega probleeme. Küll aga on murettekitav asjaolu, et Sõnn muutub väga kiiresti liiga mugavaks ja tema teine pool ei taha sellega leppida.

Kaksikud

Kaksikud on muidu hea suhtekaaslane, aga kahjuks ei ole tal privaatsusefiltrit. Ta räägib igat väiksematki suhtedetaili kõikidele oma sõbrannadele või sõpradele edasi, jättes oma kallimast kogemata või tahtlikult halva mulje.

Vähk

Vähi tähtkujust inimene hakkab kiiresti oma partnerit kohtlema nii, nagu kallim oleks tema laps või teisel juhul, nagu kallim oleks tema vanem. See aga tõmbab igasugusele romantikale väga kiiresti kriipsu peale.

Lõvi

Lõvi tähtkujust inimesel võtab armumine päris kaua aega. Ta kiindub uude inimesse väga kiiresti, kuid ajab selle segi armumisega. Kui sa oled Lõvi, siis mõtle sügavalt järele - kas sa oled armunud või hoopis kiindunud?

Neitsi

Neitsi kõrval võib olla imeline inimene, aga ta ei suuda seda väärtustada, sest ta näeb oma kallima juures ainult vigu. Ükski inimene aga ei kannata sellist negatiivset suhtumist pikka aega välja. Proovi leida oma partneri juures ka positiivseid jooni ja kindlasti too neid talle välja.

Kaalud

Kuna Kaalude tähemärgist inimene lausa põleb vajadusest kõigile meele järele olla, hakkab ta kiiresti oma kallimale rääkima väikeseid valgeid valesid, et tema partner rõõmustaks. Kuid varem või hiljem tulevad need valed välja ja tagajärjed on lihtsalt kohutavad. Parem on üldse mitte valetamisega alustada.

Skorpion

Skorpion kiindub väga sügavalt oma uude armastusse ja muutub kontrollifriigiks, sellest ise aru saamata. Kuid kallim saab kiiresti aru, et teda lämmatatakse ja üritab põgeneda, kuid see muudab Skorpioni veelgi rohkem kontrollivamaks.

Ambur

Ambur võib olla leidnud oma eluarmastuse, kuid ta ei suuda pühenduda. Ta tahab hoida oma valikuvõimalused avatuna, kuid sellega peletab eemale ideaalse inimese, kes siiski tahaks temaga koos olla.

Kaljukits

Kaljukits võtab armastust ja suhtes olemist kohustusena ning keskendub liiga palju negatiivsusele. Ta ei suuda end vabaks lasta ja tema partnerile mõjub see rängalt, sest Kaljukits ei oska nautida suhtes olemist.

Veevalaja

Veevalaja võib alguses olla väga veetlev, kuid suhtesse minnes saab paariline kiiresti tunda, et Veevalaja romantiline pool vajub väga ruttu ära. Ta isegi ei püüa romantilist õhkkonda luua. Partner aga ei jaksa üksinda kõike ilusat elus hoida.

Kalad

Kalade tähtkujudest inimestel on meeletu kompleks, mis avaldub selles, et nad vajavad kogu aeg oma partneri hoolt ja kaitset. Nad on nagu lapsed, ei suuda üksinda hakkama saada. Neil on kohutav turvatunde- ja tähelepanuvajadus.

Allikas. Daily Mail