2019. aasta juulikuu saab olema üks keerulisemaid nii Jäärade, Lõvide kui ka Amburite jaoks. Miks?

JÄÄR

Pea püsti, sest nüüd aeg on vaadata, mis toimub sinu sees ja mida sa saad ära teha, et oma isiklikku missiooni ellu viia. Kui tunned, et sul on kodus praegu keerulisemad ajad või näed vaeva oma eesmärkide elluviimisel, aga see polegi nii lihtne, kui lootsid, siis ära muretse. Ka see möödub. Keegi pole murdumatu, isegi sina mitte. Võta seda kõike, kui väljakutset!

LÕVI

Jätka täpselt nii nagu sa seni seda teinud oled. Sinu jaoks on käes tervenemise protsess ja seda nii mentaalselt kui ka spirituaalselt ning vaatamata sellele, et praegu võib olla ebamugav, oled vaikselt muutumas iseenda paremaks versiooniks. Ja tead, mis? Mars jõuab juulis sinu tähemärki, mis varustab sind ka vajaliku julguse ja energiaga, et edasi liikuda. Aeg on vabaneda mineviku karmast ja madala võnkega energiatest, mistõttu säilita kindlasti positiivne mõtlemine!

AMBUR

Kas oled enda vastu liiga karm olnud? Või kuhu sa oled kogu oma energia investeerinud? Kasuta seda aega, et olla tänulik selle üle, mis sul on ja ela oma parimat elu. Jupiter on jätkuvalt su tähemärgis ning sind ootab ees nii palju suurepäraseid asju. Oluline on, et oleksid lihtsalt enda jaoks prioriteet.

Kellel on põhjust rõõmustada? 2019. aasta juulikuu saab olema fantastiline Vähkide, Skorpionide ja Kalade jaoks! Miks?

VÄHK

Kõikide pilgud on praegu sinul ja sind ootavad ees suured saavutused! Kui paljud inimesed hakkavad stressama, kui neid ootavad ees suured muudatused, siis sina oled selleks uueks peatükiks rohkem kui valmis. Lisaks sellele sa ju silmnähtavalt särad sel kuul!

SKORPION

Sind ootab ees lõputute võimaluste kuu. Kus sa end mõne aasta pärast näed? Nüüd ootavad ees sammud, mis aitavad sul sinna jõuda.

KALAD

Me ei tea, kas asi on su enesekindluses või uues, šikis garderoobis, aga su karisma on praegu suurem kui elu. Näed, mis juhtub, kui elad elu enda reeglite järgi? Iseendaks jäämine on ainus oluline faktor ja sa oled seda kõike praegu 100% väärt! Liigu samas rütmis edasi, sest see on kõigest algus.

Allikas: Elite Daily