Jäär ja Kaalud

Need tähemärgid on teineteise vastandid, sellepärast on nende kokkusobivus voodis imeline. Jäär on domineeriv ja teab mida ta tahab, Kaalude tähtkujust inimene tahab kõigile meeldida, mistõttu ta on alati voodis kõigeks valmis. Kuid suhtesse nad ei sobi, sest suhtes olemise jaoks on nad kahjuks liiga suured vastandid.

Skorpion ja Sõnn

See sodiaagipaar täiustab üksteist voodis, sest Sõnn on romantiline ja malbe, kuid Skorpion on tuliselt plahvatusohtlik, andes Sõnnile vajalikku särtsu, mis tal vahel vajaka jääb. Sõnn aga suudab tulihingelist Skorpionit õigel hetkel maha rahustada. Nende sekselu on mõlemale poolele rahuldustpakkuv. Suhtes nad olla ei suuda, sest nad tülitseksid omavahel liiga palju.

Kaljukits ja Vähk

Kaljukitsel ei ole tihti õiget meeleolu, aga Vähk aitab tal sinna jõuda. Samal ajal ei suuda Vähi tähtkujust inimene kunagi lõdvestuda, kuid sellest ei ole hullu, sest Kaljukits oma meelierutava massaažiga aitab Vähil kiiresti maha rahuneda. Suhtes nad olla ei saa, sest Kaljukits ei kannata Vähi emotsionaalset poolt tegelikult eriti välja.

Kaalud ja Veevalaja

Kuna Kaalude sodiaagimärgist inimesed tahavad kogu aeg ja igal pool kõigile muljet avaldada, on neil väga raske ennast voodis vabaks lasta. Veevalaja aga võtab Kaaludest inimest nii, nagu ta on, mistõttu suudab ka kõige konservatiivsema mõttemalliga Kaalud ennast lõpuks vabaks lasta. Kui see juhtub, saab Veevalaja nautida Kaalude külluslikke oskusi, mis ei vea kunagi alt.

Vähk ja Kalad

Neil ei ole küll suurt omavahelist füüsilist tõmmet, kuid neid ühendab metsik omavaheline kirg. Seksiteemadest ei saa neil kunagi küllalt ja nad tahavad kogu aeg midagi uut proovida. Ei ole võimalik, et neil hakkaks voodis olles igav. Suhtes olemiseks on nad siiski liiga plahvatusohtlikud ja neid ei seo ka ühised huvid.

Allikas: Elite Daily